5 сезона привршувам не верувам да е уште во мексико.Абе гризман го имав на др сејв и знаев дека е добар, само за овај се залетав и оценки јаки и се, и скаутиве ме докопаја уште толку.А што е уште почудно има 7,6 просек некаде Лукас и има 10тина гола сезонава и асистенции.Ама неможам да го сварам кога ќе фати топка едвај трча исе глупира од пред гол незнае да го закачи.Нека заврши сезонава и ќе му се пробам да го продадам.Исто и со витсел се исколив 27кк.Најскапите два трансфери а ич не чинат играчиве т.е не се вклопуваат...Кришетиг го зедов за 900к и добар ми е за замена.
Штом ја привршуваш петтата сезона,барај од бордоt да ти ја појача младинската школа,да ти биде на excellent,односно да има пет звездички.Види во младинската школа,разгледај ги играчите,може имаш некое скриено богатство.
Појака младинска школа,повеќе таленти и појако и побрзо развивање на младите играчи.
Инаку Ерик Торес ај ако не ти е мрза побарај го и види во кој клуб е,дај ми ако можеш и СС од него.
Крајстиг играј го поредовно,некогаш и пред Витсел,уште подобро ќе се развива малиот.
Oд оние што јас сум ги имал на сејвови,најдобро ми поминале Camporese,Romario,Toro,M'vila,Strootman,Felipe Anderson(ovoj vo idnina ima i pojaki ocenki od Moura),Jali,Badelj,Ramirez,Konoplyanka,Marvin Martin,Rodriguez,Dzagoev,Willian,Kadlec,Destro,Sanogo,Fierro.