нема да замине од париз тиаго ти кажува од сигурни информации може да го купите бејл или руни
На големо се шпекулира дека Ибрахимович може да премине во Реал.
Маркињос најверојатно ќе заврши во ПСЖ.
Сега, според пишувањата би требало Тито и управата да се насочат кон премиерлигашките стопери:
Според мене, доаѓањето на Маркињос во ПСЖ, по некоја логика би требало да значи, дека се зголемуваат шансите Тиаго Силва да си замине од Париз..
А, откупот на компир и слива како ќе се движи наесен?нема да замине од париз тиаго ти кажува од сигурни информации може да го купите бејл или руни
кој е овј компир не сум го гледал незнам а силва на есен тешко ке остане и тогаж во псш може за 2-3 години да прави трансферА, откупот на компир и слива како ќе се движи наесен?
многу јак играч,aкo си немал можност да го гледаш сега гледај го на youtubeкој е овј компир не сум го гледал незнам а силва на есен тешко ке остане и тогаж во псш може за 2-3 години да прави трансфер
нема да замине од париз тиаго ти кажува од сигурни информации може да го купите бејл или руни
Фабрегас дека иде во Јунајтед (мало сутра ) Дека е испратена понуда за АгерНа денешен ден, пред 10 години:
--- надополнето: 19 јули 2013 во 17:43 ---
Barcelona have scheduled a press conference of Sandro Rosell and Andoni Zubizarreta at 20:30 CET
Опаа, што ли ќе ни кажат типците?
Уште коа те видов оти ретвиташ за прес-конференција на Барса, си реков 'ова не ќе да е на арно'...Е многу attention whores сте бе, пресови викање насекое. Според медиумиве шо ги пратам, другарот Тито ќе поднел оставка. Иако мене не ми е верно.