И јас имам слично искуство со Игор и со "релјефна тетоважа" од него.
Boogie што ќе искоментираш ти на ова?
Што да искоментирам?
Јас муабет на невидено не правам - барем толку искуство имам

Замисли 25 години веке како тетовирам,една дневно да сум правел колку луѓе се тоа
Е ова ти е антиреклама
Секогаш се случуваат секакви работи но секако мајсторот е крив !
Мене не ме изненадува никаков муабет за мене,јас во овие 25 години и наркоман,педер и макро и што уште не сум слушнал дека сум бил - и секогаш тоа го слушам од луѓе кои никогаш не ме виделе или пак ме виделе еднаш у живот и сега мислат дека доволно добро ме познаваат!
Иначе во моето студио не работам само јас(или брат ми) - има многу артисти поминато низ него,тоа е сепак бизнис,ете сега имам свое студио и у Германија.Ако јас се лутев на сите оние кои зборуваат лошо за мене најверојатно никогаш немаше да бидам волку успешен.
Иначе сум единствен артист во Македонија кој е признаен како мајстор од интернационалните таттоо асоцијации - имам гостувано над повеке од 700 интернационални професионални конвенции(каде што до ден денес никој од македонија неможе да учествува).
Рангиран сум во топ 100 светски таттоо артисти и веке во германија по таттоо конвенции држам предавања за основите во тетовирањето ---- За мене во мојава бранша имам успеано како никој друг во Македонија - ако така се успева со дрога и алкохол тогаш сите бизнисмени и уметници би требало да почнат да се дрогираат
Да не биде се фалам - еве па поглднете кој ја застапува Македонија надвор
http://www.safe-tattoos.com/World.html а верувајте надвор од Македонија луѓето се разбираат од тетоважи