Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку двете тетоважи ми ги направи он, едната пред 10 години и више, другата пред 2 години и имам само пофални зборови. :)

Не бил развален.Среќа барем што некој има позитивно искуство.
--- надополнето: 16 јули 2013 во 21:58 ---
NIKOJ A ..............

Ела кај мене ќе ти нацртам.Понеси си иљадарче за вложениот труд.

И јас имам слично искуство со Игор и со "релјефна тетоважа" од него.
Boogie што ќе искоментираш ти на ова? :)

Што да искоментирам?
Јас муабет на невидено не правам - барем толку искуство имам ;)
Замисли 25 години веке како тетовирам,една дневно да сум правел колку луѓе се тоа (y)

Е ова ти е антиреклама:D

Секогаш се случуваат секакви работи но секако мајсторот е крив !
Мене не ме изненадува никаков муабет за мене,јас во овие 25 години и наркоман,педер и макро и што уште не сум слушнал дека сум бил - и секогаш тоа го слушам од луѓе кои никогаш не ме виделе или пак ме виделе еднаш у живот и сега мислат дека доволно добро ме познаваат!
Иначе во моето студио не работам само јас(или брат ми) - има многу артисти поминато низ него,тоа е сепак бизнис,ете сега имам свое студио и у Германија.Ако јас се лутев на сите оние кои зборуваат лошо за мене најверојатно никогаш немаше да бидам волку успешен.

Иначе сум единствен артист во Македонија кој е признаен како мајстор од интернационалните таттоо асоцијации - имам гостувано над повеке од 700 интернационални професионални конвенции(каде што до ден денес никој од македонија неможе да учествува).
Рангиран сум во топ 100 светски таттоо артисти и веке во германија по таттоо конвенции држам предавања за основите во тетовирањето ---- За мене во мојава бранша имам успеано како никој друг во Македонија - ако така се успева со дрога и алкохол тогаш сите бизнисмени и уметници би требало да почнат да се дрогираат :cool:

Да не биде се фалам - еве па поглднете кој ја застапува Македонија надвор
http://www.safe-tattoos.com/World.html а верувајте надвор од Македонија луѓето се разбираат од тетоважи ;)

Не бил развален.Среќа барем што некој има позитивно искуство.
--- надополнето: 16 јули 2013 во 21:58 ---

Ела кај мене ќе ти нацртам.Понеси си иљадарче за вложениот труд.

ti tetoviras ili samo za artot

JSO%20-%20amblem.jpg

Инспирацијата од овде ? :D :D :D

Ако ставиш уште некоја слика со твоиве цицки, ќе се исфрустрирам и ќе паднам во депресија. :pos:
Богами жено овој има поголеми цицки од твоите :pos:

Ако ставиш уште некоја слика со твоиве цицки, ќе се исфрустрирам и ќе паднам во депресија. :pos:

Тие ''цицки'' не редам повеке слики ради твоја безбедност да не паѓаш во депресии.
Ама тие цицки беа таму каде што беше потребно за да не бидат загрозени твоите цицки и безбедноста на твоите најблиски за да не имаш сега вистински депресии и трауми и затоа се погполеми од твоите се надевам дека ме свати.

Тие ''цицки'' не редам повеке слики ради твоја безбедност да не паѓаш во депресии.
Ама тие цицки беа таму каде што беше потребно за да не бидат загрозени твоите цицки и безбедноста на твоите најблиски за да не имаш сега вистински депресии и трауми и затоа се погполеми од твоите се надевам дека ме свати.

Знам од каде ти се „цицките“. ;)
И не се лути, се ладам, моите се поголеми. :pos:

Ја погоди личноста да ја импресионираш со war stories:DИнаку добра е тетоважата,нова ти е?

Ја погоди личноста да ја импресионираш со war stories:DИнаку добра е тетоважата,нова ти е?
Бидете искрени кон човекот деколтето му е топ! Тетоважата дури не се ни приметува :D

Знам од каде ти се „цицките“. ;)
И не се лути, се ладам, моите се поголеми. :pos:

Не се лутам,стави слика да видам дали ке ти стои и тебе ваква тетоважа ако ти се поголеми поубава ке е тетоважата :)
--- надополнето: 19 јули 2013 во 12:22 ---

Тетоважата е стара од 2004

Бидете искрени кон човекот деколтето му е топ! Тетоважата дури не се ни приметува :D

Не можеш да останеш рамнодушна на вакво деколе ме растуривте бе женски:)
--- надополнето: 19 јули 2013 во 12:29 ---
Не можам покрај твоиве слики сега, се плашам од конкуренција.

Од каде да знам дека си ми конкуренција не ги видовме твоите:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom