Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Што планираш следно да ставиш?

603269_344081475681195_1990261600_n.jpg

Фарма животиња. :icon_lol:

Што тетоважа имаш ти?

Фарма животиња. :icon_lol:

Што тетоважа имаш ти?

Скорпија во вид на трајбл и со овој памет,никогаш не би ја ставил.Башка што бев копиљ и не знаев каде да се обратам,а и пред 9 години немаше толку тату-мајстори во Скопјево како денес и отидов кај Игор во Буњаковец.Сиротиот џанак ми ја заеба кожата,цела тетоважа е како гравирана од што бушел длабоко.

Сега имам во план една и планирам да одам кај Емилија,сигурно си чула или барем прочитала на форумов за неа.Девојката е за секоја пофалба.

Скорпија во вид на трајбл и со овој памет,никогаш не би ја ставил.Башка што бев копиљ и не знаев каде да се обратам,а и пред 9 години немаше толку тату-мајстори во Скопјево како денес и отидов кај Игор во Буњаковец.Сиротиот џанак ми ја заеба кожата,цела тетоважа е како гравирана од што бушел длабоко.

Сега имам во план една и планирам да одам кај Емилија,сигурно си чула или барем прочитала на форумов за неа.Девојката е за секоја пофалба.

Сум чула и сум ги гледала сликите. Девојката е навистина добра. Што сакаш да ставиш сега? Ако се подновиш - ставај слика! :)

Сум чула и сум ги гледала сликите. Девојката е навистина добра. Што сакаш да ставиш сега? Ако се подновиш - ставај слика! :)

Нешто слично на ова,секако со мали измени.
Kevin-Paul-Half-Angel-Demon.jpg_500.jpg

Се надевам дека до октомври месец ќе се пофалам со слики.Јбг,јак стандардот во државичево,па ќе почнеме и тетоважи на кредит да ставаме:D

И јас имам слично искуство со Игор и со "релјефна тетоважа" од него.
Boogie што ќе искоментираш ти на ова? :)

Ако има уметници на темава ако сакаат за мала помош сакам да правам тетоважа на грбот знам сто сакам да тетовирам но ми треба малку уметнос во неа а во тоа поле сум малку слаб ...тетоважата ке биде математичка равенка ке ја напишам со зборови бидејки се брзам.....
a(на квадрат) + b(на квадрат) = c(на квадрат)

NIKOJ A ..............

Ами оној со пиперката над газот, една од сликите на Буги? :))

Успат, ќе се испрдам и јас (си ја сакам, што да правам :icon_mrgr:) . Еве ја мојата (една е засега, набрзо ќе биде уште една, па три, па сто...).

550590_353648644724478_335446836_n.jpg

Ke te baram po tetovazava :)

И јас имам слично искуство со Игор и со "релјефна тетоважа" од него.
Boogie што ќе искоментираш ти на ова? :)
Сериозно не знаевте дека Игор е Буги? :)

Е ова ти е антиреклама:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom