- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Како не беi ubavi bea lezbejkite?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како не беi ubavi bea lezbejkite?![]()
Најверојатно биле како на фотосот горе. Јас сите лезбејки досега што сум ги сретнал беа од грди погрди.i ubavi bea lezbejkite?![]()
Пред некоја недела дури чекав на семафор да преминам улица, до мене се шлапаа две лезбејки и ко приметија дека ги загледав ми се испулија двете, се насмевнаа и си продолжија.... и да, јебозовни беа и доттука бидува.Најверојатно биле како на фотосот горе. Јас сите лезбејки досега што сум ги сретнал беа од грди погрди.
Теееее УПМ, се на грди лезбејки налетувам. Никад не сум имал среќа да налетам на некои ебозовниПред некоја недела дури чекав на семафор да преминам улица, до мене се шлапаа две лезбејки и ко приметија дека ги загледав ми се испулија двете, се насмевнаа и си продолжија.... и да, јебозовни беа и доттука бидува.
Јас еднаш бев сведок како еден асално си се „истркала“ по тоа скалите. После дури и на вести слушнав - Во автобусите на ЈСП полесно повреден еден патникКОГА НЕКОЈ ОД ВТОР СПРАТ СЕ СПРЕМА ДА СЕ СИМНЕ НА САМА КРИВИНА КОА ВРТИ АВТОБУСОТ,И КОГА ЌЕ ИЗГУБАТ БАЛАНС СЕ МОЛАМ ДА СЕ УТЕПААТ ЗОШТО МРАЗАМ ГЛУПИ ЛУЃЕ!
е ко ова што ме нервира ништо друго![]()
Една жена така има ребра скршено не дека било на кривина туку на застанување на автобуска или тргање од автобуска а она со телефонот на уше.КОГА НЕКОЈ ОД ВТОР СПРАТ СЕ СПРЕМА ДА СЕ СИМНЕ НА САМА КРИВИНА КОА ВРТИ АВТОБУСОТ,И КОГА ЌЕ ИЗГУБАТ БАЛАНС СЕ МОЛАМ ДА СЕ УТЕПААТ ЗОШТО МРАЗАМ ГЛУПИ ЛУЃЕ!
е ко ова што ме нервира ништо друго![]()
Od koga e zabraneto da se pie sok i da se jade sladoled? Sega soferot lom me napravi.![]()
Ne deteto piese od sise so cucla.Отсекогаш. Тоа сладоледот ако ти прокапе лом ќе направиш. И немој да ми речеш дека сте пиеле сок од чаша. На првата кривина ќе ти се истури.
Му засметало дете мало што пие од шише со цуцла а не му сметаат оние што веќе ги редекорирале автобусите и ги искршиле климите. Фак лоџик.