Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Забраната за пушење ќе важи само во спортски сали, болници, градинки и училишта.
Нека поделат, ти јади со непушачи, пушачите со пушачи и се ќе биде ок. Ни ти ќе кашлаш, нит он ќе мора да станува.Мене моментално ми одговара законот , поранешен пушач сум и навистина сега ми смета чад не можам да седам во зачадена просторија а камоли да јадам во кафана одма почнувам да кашлам да ми солзат очите . До некаде е дискриминирачко пушач да станува на секој 15 минути од на маса и да мрзни надвор во зима ама па од друга страна шо има па некој мене да ме труе кога веќе немаме асолна вентилација по локалите.
Нека поделат, ти јади со непушачи, пушачите со пушачи и се ќе биде ок. Ни ти ќе кашлаш, нит он ќе мора да станува.
Нема гајле, ќе напраат предвремени кај и да еЕкономија? Предлагачот изгледа има други приоритети. Ама некако касно му текна (завршија изборите).![]()
избори се ближат, избори се ближат (потпевни го ова во ритамот на “празници се ближат“)Нема гајле, ќе напраат предвремени кај и да е![]()
Море кревање на акцизите на цигарите за едно 1000% па да видам дали некој ќе се дрзне да купи цигари!Додека во МК прават тупавешки со забраните - Бугарија која е членка на ЕУ увиде дека таквата забрана носи више штета него ли полза и изгласаа за тргање на забраната - сега слободно може да се пуши по кафичи, ресторани, дискотеки, .....освен театрите, кината, детските градинки, училиштата и универзитетите.
Сфатија дека луѓето имаат право на слободен избор да сами одлучуваат дали ќе пушат или не-
http://www.razkritia.com/254760/otpadna-zabranata-za-dim/