Ако ти каже не кажи и дека ќе се онесвестиш и ќе мора вештачко дишење да ти дава!Девојчето работи како докторка во една ординација, ја запознав кога одев да препишувам лекарства на баба ми тоа е пред 1 месец но сега станува некако посериозно...
Фала на советите и на искуствата утре право со баба ми правам работа да видам можеби ќе и потребат ''лекови некој'' и одам па и дефинитивно ја канам на кафе...![]()
Џабе го поздравуеш, ич нема да му е лесно. Ја знам докторицата -- фина девојка, васпитана, не поднесуе пропалици. Тури му пепел на муабетов.Ако ти каже не кажи и дека ќе се онесвестиш и ќе мора вештачко дишење да ти дава!
Милом ор силом!
Поздрав и со лесно...
Зашто бе? Баш е супер битанга и принцезаЏабе го поздравуеш, ич нема да му е лесно. Ја знам докторицата -- фина девојка, васпитана, не поднесуе пропалици. Тури му пепел на муабетов.
Него, малце усул -- ако е чоек пропалица, треба да си бара сродна душа -- клошарка, смрдла, лузерка -- да си одговараат.
а бабати слободна е?Девојчето работи како докторка во една ординација, ја запознав кога одев да препишувам лекарства на баба ми тоа е пред 1 месец но сега станува некако посериозно...
Фала на советите и на искуствата утре право со баба ми правам работа да видам можеби ќе и потребат ''лекови некој'' и одам па и дефинитивно ја канам на кафе...![]()
Она нејке упорни како тебеа бабати слободна е?
Не е за него...за дедо му е !Она нејке упорни како тебе![]()
абе ај види да не е сестра...не може докторка со 22 годиниДевојчето работи како докторка во една ординација, ја запознав кога одев да препишувам лекарства на баба ми тоа е пред 1 месец но сега станува некако посериозно...
Ваљда порано е тргната у школо ... или се водела според рамковен, дека обично ако се водиш според таа скрипта, не бараат специјалност, туку снаодливост ...абе ај види да не е сестра...не може докторка со 22 годинине ме буни сеа....
ма и порано да е тргната не може на 22 г докторка да биде.....6 години се учи за општ лекар......а за тоа второто не знам, може да е и тоа....Ваљда порано е тргната у школо ... или се водела според рамковен, дека обично ако се водиш според таа скрипта, не бараат специјалност, туку снаодливост ...
Може бе, ако е украинка, кај нив средното се завршува на 16 годинима и порано да е тргната не може на 22 г докторка да биде.....6 години се учи за општ лекар......а за тоа второто не знам, може да е и тоа....