Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
16.07 16:15 - ITALY/ OFFICIAL, Strootman joins Roma
16.07 16:45 - ITALY/ OFFICIAL, Roma sign Maicon
16.07 17:45 - ITALY/ OFFICIAL, Roma sign Di Mariano

Аман бе ?
Да очекуваме уште некој до вечер ? :)

16.07 16:15 - ITALY/ OFFICIAL, Strootman joins Roma
16.07 16:45 - ITALY/ OFFICIAL, Roma sign Maicon
16.07 17:45 - ITALY/ OFFICIAL, Roma sign Di Mariano

Аман бе ?

Жервињо.

Аман бе ?

Messi-v-Ronaldo-3.jpg

место да го донесат ибрахимович 100 пати е подобар од бензема

А воедно и поскап.

Него Хигуаин се поврзуваше со Арсенал, еве сега и Бензема се поврзува со друга екипа. Што планираат Реал за следнава сезона ? Ибра ?

уште пари да имаа .. и тоа за Бензема е површна шпекулација :)

Стротман од ПСВ ? Браво ...Рома и Фиорентина опасно ќе им ги замрсат сметкиве на т.н големи екипи од Италија ....пред Интер гарант ќе бидат , него и за Милан ми е ...:)

Ама ептен се засилуваат екипиве... Ди Марцио вели дека Цезар е блиску до Наполи, а Де Санктис ќе премине во Рома. Вториве се интересираат и за Диего Кошта. Незнам што чекаат Миланскиве екипи, уште во зимски сон се.

Рома Уат д' хел.
Искрено ме радува фактот што се прават вакви трансвери во Серија А. До крајот на меркатото очекувам и Милан и Интер да се засилат како што заличува а богами верувам дека и за Јуве уште не е завршено меркатото.

Наполи со парите од Кавани очекувам да донесе едно 3-4 шпанци и да глеаме јак тим на Бенитез кој ќе атакува за титула.Фиорентина од втор план и те како ќе биде незгоден противник.

Јас мислам дека ја форсирате малку Рома. Не заборавајте дека Рома по којзнае кој пат има нов тренер кој патем е без искуство во Италија. Второ никој не може да знае каков е квалитетот на играчите кои доаѓаат. Маикон не е ни малку истиот Маикон од Интер, така да тој трансфер е коцка. Стротман никако не може да знаеме како ќе се снајде во Италија. А и на крај управата на Рома не се покажала баш до сега, па и не треба да се верува многу во потезите до крајот на летото и во текот на првенството. Мене ич нема да ме изненади Рома да заврши пак 6,7мо место, а многу ќе сум изненаден ако се пласира во ЛШ.

Фиорентина во Монтела има одличен тренер, а исто така има одличен состав. Заминувањето на Јоветич само ќе помогне финансиски, а нема да се почувствува неговото отсуство, оти и не играше многу оваа сезона. Љаич беше одличен оваа сезона и неговото отсуство ќе се почувствува страшно многу, ако замине. Со задржувањето на сегашниот ростер, ако се засилат со централен дефанзивец Фиорентина ќе може да конкурира за врвот наредна сезона.

Да не ги забораваме се разбира Лацио и Удинезе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom