Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А, за Јоветич не му се ни слуша... :P

Е шо Јоветич ?! зошто би им бил ?! ги имаа Руни(?) Кагава, Ван перси, Чичарито... само преотеретување на таа позиција според мене непотребна инвестиција, добро освен ако Руни би зи заминал де...

Инаку сме имале интерес за некој Кастиљо од Чиле. 4 гола дал на СП У20, колега во нападот со Енрикез и наводно за околу 4-5м може да пристигне на ОТ.

Беше ѕвер на светското,он и анџело им беа најдобри

*fixed

абе не заебавај Фелаини е ѕвер, кај вас искрено ќе процвета според мене повеќе ваков играч ви фали него Алкантара(шо ви беше главна мета)
А Гарај исто како ние со Гомез шо беше е... а инаку веруј доста добар тандем со видич би бил (y)

Абе и јас сум за Фелаини веќе подолго време. Ни треб таков копитар ко него во средина.

А за Гарај искрено не го имам следено, само на неколку пати, но за сумата што ја поврзуваат 15/20 милиони повеќе би преферирал некој од ПЛ како Шоукрос или слично. Но ќе каже времето

Е шо Јоветич ?! зошто би им бил ?! ги имаа Руни(?) Кагава, Ван перси, Чичарито... само преотеретување на таа позиција според мене непотребна инвестиција, добро освен ако Руни би зи заминал де...

Ќе ни треба ротација и во форот, а Јоветич знае и бочно и позади како полушпиц да игра, има одлична техника и брзина каква што ни треба нас во моментов. Знам дека тешко е до остварување, но секој би сакал играч како него во својот тим.

во право си, пуни сме таму. А Фелаини за во ПЛ ќе е екстра, мене ми е за во ЛШ каде неговиот начин на игра се санкционира од судии од други лиги. Едноставно таков е, висок, крупен, дели лактови а и кога не дели, делува како да мава. А и ми има фаца на криминалец :)

1001677_10153014429645483_1463702874_n.jpg

А за Гарај искрено не го имам следено, само на неколку пати, но за сумата што ја поврзуваат 15/20 милиони повеќе би преферирал некој од ПЛ како Шоукрос или слично.
Odma! Bez razmisluvanje. Garaj maraj, gitla.

Сите слики од играчите http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?EventId=173965998&EditorialProduct=ManU

За Фелаини интересно е дека уште кога бил во Стандард Лиеж сме го сакале за ротација со Харгривс, го следеле и Реал. Ама скаутот од Евертон кој го донесе Мојс тука е странствен фан на FM и го открил таму прво, па отишол да го гледа, му го препорачал на Мојс и воала, рекордниот трансфер на Евертон.

Сите слики од играчите http://www.gettyimages.co.uk/Search/Search.aspx?EventId=173965998&EditorialProduct=ManU

За Фелаини интересно е дека уште кога бил во Стандард Лиеж сме го сакале за ротација со Харгривс, го следеле и Реал. Ама скаутот од Евертон кој го донесе Мојс тука е странствен фан на FM и го открил таму прво, па отишол да го гледа, му го препорачал на Мојс и воала, рекордниот трансфер на Евертон.

Значи има надеж за Gose007? :гик:

Persica na sekoj mesec dva se pobela mu e kosata duri i od na dedo Gigsi pobela mu e :D

Сега одма ќе им пратам CV и како прв играч ќе им го предложам Евер Банега. :D

Шо е ова недисциплина од ван Перси јас незнам!!!!! Каков идиот!!!! Му побелела косата!!!! Не го бива веќе!!!! Никој не го сака!!!! Врска нема! Не ни треба! Појаки ќе бидеме без него! Зема пари еден куп а дозволил да му побели косата! Во Мај го пуштивме на одмор со 162 бели влакна, а тој се враќа од одмор со 187,4 бели влакна!!!! Кај го има ова, недисциплина! Нека му ги извадат пари одма шо побрзо дури не му приобелело уште некое влакно!

If_you_know_what_I_mean_.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom