Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо не знаеме ние. Исто како што и Роналдо не сакаше да си иде така? И Верон што ќе остануваше па по десет дена го испратија во Лондон. Не дека не е точно тоа што го кажал Тито ама ништо не те кошта да пробаш.![]()
Гигси во улога на тренер
Абе не боли да се проба,ама сите знаеме дека нема да си иде од барса.И со ова одбивање стануваме уште поочајни во очите на другите,а се намалува бројот на квалитетни мидфилдери ,море веќе и ги нема
аииииНани останува битно, што ги еам и Секс и микрофонот и било кој..![]()
Нели имаше клаузула Фелаини (23 милиони?!) нека не му ја мислат нека го земат.![]()
Уште 15 дена е таа клаузула, а после 1 Август изнесува 30 милки.
Добро бе дај купете некој играч веќе... само кај вас на Пес апдејт не можам да направам
шо бидна со гарај ?
Гарај демек е готова приказна веќе 1 месец ама ништо официјално уште, мада мене лично не ми прави некако некој ќејф. Од друга страна демек ќе доведеме 1 до 2 играчи за врска ама од кога Стротман и Тиаго фатија авионите за Минхен и Рим, ќе останеме со Фелаини како главен кандидат.
Инаку сме имале интерес за некој Кастиљо од Чиле. 4 гола дал на СП У20, колега во нападот со Енрикез и наводно за околу 4-5м може да пристигне на ОТ.
А, за Јоветич не му се ни слуша...![]()