Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

1044983_10151573815167746_1272679353_n.jpg

Гигси во улога на тренер

Абе не боли да се проба,ама сите знаеме дека нема да си иде од барса.И со ова одбивање стануваме уште поочајни во очите на другите,а се намалува бројот на квалитетни мидфилдери ,море веќе и ги нема
Ништо не знаеме ние. Исто како што и Роналдо не сакаше да си иде така? И Верон што ќе остануваше па по десет дена го испратија во Лондон. Не дека не е точно тоа што го кажал Тито ама ништо не те кошта да пробаш.

Не заебавајте очајни сме станувале, глупост жива, ко другиве тимови да не го прават тоа и да не ги одбиваат, едни Сити што имаат за извоз ги испотарашкаа за Де Роси, РвП, Шкртел, Геце, па нас. Само различно е медиумското покровителство и нормално е да сме центар пажња.

Замислете на пример да не пробаше Фергусон за РвП, да спиеше на картата дека ќе остане во Арсенал или другата опција, дека нема шанси да одбие 350,000 неделно од Сити. Нема ништо лошо да пројавиш интерес. Кога можат серие А екипи да го бараат Нани со негована плата а тие гледаат да намалат буџет на плати, што остана за другите.

Мидфидери:гик:
Ирвин уште пред 2 месеци во колумна напиша дека Фабрегас е број 1 цел на Јунајтед. Е сега прашање е дали Барселона ќе сака да се ослободи од него. Да се наддаваме со Арсенал тие ќе се откажат на 30мил евра. понатака нема шанси да одат.
А кој го шиша Тито во Барселона кога будалиот Росељ купува и продава безсмислено, да беше Гил уште на функција ќе го издриблаше во еден потег и ќе го лапнеше Секс.

Да ве чита човек ќе мисли Гил со гз шајки вадел. Ви текнува ваљда кога му ги заборави иселеничките документи на Переира и шест месеца не смееше да настапува ни за младите.

Нели имаше клаузула Фелаини (23 милиони?!) нека не му ја мислат нека го земат. (y)

Нани останува битно, што ги еам и Секс и микрофонот и било кој.. :D

Нани останува битно, што ги еам и Секс и микрофонот и било кој.. :D
аииии :pos: :pos: :pos:

Januzaj's agent has confirmed that Adnan will play a role in the first-team and will be rewarded with a new deal this season.

Добро бе дај купете некој играч веќе... само кај вас на Пес апдејт не можам да направам :pos:
шо бидна со гарај ?

Добро бе дај купете некој играч веќе... само кај вас на Пес апдејт не можам да направам :pos:
шо бидна со гарај ?

Гарај демек е готова приказна веќе 1 месец ама ништо официјално уште, мада мене лично не ми прави некако некој ќејф. Од друга страна демек ќе доведеме 1 до 2 играчи за врска ама од кога Стротман и Тиаго фатија авионите за Минхен и Рим, ќе останеме со Фелаини како главен кандидат. Дај оргирајте за Јоветиќ да не одбере нас место Сити xD

Инаку сме имале интерес за некој Кастиљо од Чиле. 4 гола дал на СП У20, колега во нападот со Енрикез и наводно за околу 4-5м може да пристигне на ОТ.

Гарај демек е готова приказна веќе 1 месец ама ништо официјално уште, мада мене лично не ми прави некако некој ќејф. Од друга страна демек ќе доведеме 1 до 2 играчи за врска ама од кога Стротман и Тиаго фатија авионите за Минхен и Рим, ќе останеме со Фелаини како главен кандидат.

Инаку сме имале интерес за некој Кастиљо од Чиле. 4 гола дал на СП У20, колега во нападот со Енрикез и наводно за околу 4-5м може да пристигне на ОТ.

абе не заебавај Фелаини е ѕвер, кај вас искрено ќе процвета според мене повеќе ваков играч ви фали него Алкантара(шо ви беше главна мета)
А Гарај исто како ние со Гомез шо беше е... а инаку веруј доста добар тандем со видич би бил (y)

А, за Јоветич не му се ни слуша... :P

Вчера имаше состанок со агентот кој барал пари ако трансферот се оствари. 5мил барал и заради тоа и Сити веројатно ќе се откажат од Јоветиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom