Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ајмо децо, ако се собереме +20 луѓе имаме попуст. Зошто да не го искористиме.
Ама Неса, искрено се изненадив, картиве беа 120 денари секој вторник, а сега испаѓа дека треба 20 души да се собереме за да ни ги наплатат по 120 денари?! Ако тоа не е безобразно, не знам што е.

П.С. Искрено, не можам да замислам кај ќе се соберат 20 луѓе и тоа сите да гледаат ИСТ филм. Ама дај боже да грешам. Ако ти е за кино, може да почекаме и за скопско културно лето, ќе има филмови во парк по попристојни цени.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ама Неса, искрено се изненадив, картиве беа 120 денари секој вторник, а сега испаѓа дека треба 20 души да се собереме за да ни ги наплатат по 120 денари наместо 170?! Ако тоа не е безобразно, не знам што е.

П.С. Искрено, не можам да замислам кај ќе се соберат 20 души и тоа сите да гледаат ИСТ филм.
И јас сакам да ги бојкотирам Цинеплекс и да не се појавам таму, но има интересни наслови. За утре можеби е пребрзо да се договориме, но сепак ако некој планира да отиде на кино а сака помалце да плати, може да се договориме, па и да се собереме 20+ луѓе.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Afterparty vo despina
Ova vinovo, losa rabota :D
Ете, ми отиде репутацијата. Прво Биртија, па после шабантека (со диско топка внатре). И мораше да кажеш дека и таму бевме, нели? :D

Nessa Alcarin - Count me in for tomorrow. На кој филм сакате да идеме?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Ете, ми отиде репутацијата. Прво Биртија, па после шабантека (со диско топка внатре). И мораше да кажеш дека и таму бевме, нели? :D

Nessa Alcarin - Count me in for tomorrow. На кој филм сакате да идеме?
па ти НЕ беше таму :D

Ф

Флеш

Гостин
Здраво на сите ..... да ви се преставам .... јас сум Вори,23 ех-студент на Електро од Скопје. .. барам да запознаам нови луѓе,нови пријатели за дружење,заебанции .... го откачив старото друштво искрено бидејќи едноставно се покажаа дека се тешки копита кои едноставно сакаа да те зезнат и искористат ... а за мене беше искрено тешка траума бидејќи едноставно верував дека се добри чесни луѓе на кои се доверував долги години во тешки моменти и падови во мојот живот,но како кажав испаднаа кретени ..... повеќето ми беа "пријатели" од детство,од населба,со кои бевме и во основно заедно и средно се случи што се случи, лош крај за мене .... барам ако има луѓе таму кои сакаат да се запознаеме,да започнам нов почеток слободно контактирајте ... позз до сите :))))

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Vori - Welcome to the psychological rapeshow called life. Понекогаш таквите ситуации бараат да се справиш со нив како да си на маса со карти. Едноставно кога немаш карти веќе в рака, влечи нови, или измешај го цел шпил, и почни скроз од ново. Тебе еднаш, јас не знам колку пати сум филтрирал така луѓе од мојов живот.

Имаш кул фаци на форумов, можат да ти прераснат во добри пријатели ако се погодите доволно. А и нема зошто да не се погодите, форумов располага со голем вариетет на членови, ќе си најдеш соодветно друштво за релативно брзо време.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Здраво на сите ..... да ви се преставам .... јас сум Вори,23 ех-студент на Електро од Скопје. .. барам да запознаам нови луѓе,нови пријатели за дружење,заебанции .... го откачив старото друштво искрено бидејќи едноставно се покажаа дека се тешки копита кои едноставно сакаа да те зезнат и искористат ... а за мене беше искрено тешка траума бидејќи едноставно верував дека се добри чесни луѓе на кои се доверував долги години во тешки моменти и падови во мојот живот,но како кажав испаднаа кретени ..... повеќето ми беа "пријатели" од детство,од населба,со кои бевме и во основно заедно и средно се случи што се случи, лош крај за мене .... барам ако има луѓе таму кои сакаат да се запознаеме,да започнам нов почеток слободно контактирајте ... позз до сите :))))
Na skala od 1 do 10, kolkav gik si?

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Max Legend - разлика меѓу geek и nerd? Некои повеќе се идентификуваат со едното него ли другото. Simple curiosity.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Добро, аватарот го смени сеа уште и потписот. Покритичен ти е потписот.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Max Legend - разлика меѓу geek и nerd? Некои повеќе се идентификуваат со едното него ли другото. Simple curiosity.

Nemav namera da pravam debati za gik/nerd terminologija.

Oh well.

Vori ako si za, skoro sekoj vikend se srekavam so lica za igranje MTG, DND, Star Wars riziko, so feel free to drop by. Isto taka bonus e ako si anime fan.

Ф

Флеш

Гостин
Nemav namera da pravam debati za gik/nerd terminologija.

Oh well.

Vori ako si za, skoro sekoj vikend se srekavam so lica za igranje MTG, DND, Star Wars riziko, so feel free to drop by. Isto taka bonus e ako si anime fan.

не брат .. не ме интересираат такви работи ..... тоа е мега ниво на бубалица ..... јас сум пониско ниво на бубалица ... бубалица со интерес наука и технологија .... помина тоа време во средно кога бев по тоа поради другари од средно шо вртеа по такви работи .... јас сум ти GADGET FREAK .... имаш јак комјутер или најнов најак телефон ќе ти се преселам комплет со фамилија дома кај тебе само да кружам околу направата и да ја лижам .... ако си за музик концерти ,елетронски музика, world music итн у таа насока ... НЕ турбофолк !!!! ... може така .... или пак ако се работи за некоја маца и тоа може ... :D ;):cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom