- Член од
- 20 март 2012
- Мислења
- 1.465
- Поени од реакции
- 2.366
Остај, јас еве уште се оправам...ако сме завршиле на Youtube, до проклетото вино еAfterparty vo despina
Ova vinovo, losa rabota![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Остај, јас еве уште се оправам...ако сме завршиле на Youtube, до проклетото вино еAfterparty vo despina
Ova vinovo, losa rabota![]()
Втор ден полека поминува а нема никаков ремет или знак дека не' ставиле на Youtube така да мислам дека можеме да се подопуштимеОстај, јас еве уште се оправам...ако сме завршиле на Youtube, до проклетото вино е![]()
Не се опуштај, ќе го извадат материјалот таман кога ќе призаборавиме....Втор ден полека поминува а нема никаков ремет или знак дека не ставиле на Youtube така да мислам дека можеме да се подопуштиме![]()
Втор ден полека поминува а нема никаков ремет или знак дека не' ставиле на Youtube така да мислам дека можеме да се подопуштиме![]()
не бре, не се секирајте, нема да има ништо ............. бар додека не станете познати во шоу бизнисотНе се опуштај, ќе го извадат материјалот таман кога ќе призаборавиме....![]()
![]()
Барам сите материјали на кои ме има мене, да бидат избришани!!!не знамкој снимаше?
![]()
се шалам пошо глеам спомнаа видеане знамкој снимаше?
![]()
неса, сигурна си?Барам сите материјали на кои ме има мене, да бидат избришани!!!
Иначе, убаво си поминавме, цел викенд Мој је живот Швицарска, не ми излезе од мозок..![]()
fixedКој да ве стаи на редтјуб? Јас?![]()
90%Ај во вторник на кино?
Кога велиш вторник, мислиш на Синеплекс, нели?Ај во вторник на кино?