Пратенички Прашања во Канада

• Креатор на темата Креатор на темата Zedd
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Фантастична дискусија на еден пратеник во Канадскиот парламент и прекрасен одговор од Министерот за Надворешни (внимание како изговара дека е посветен :) ) до кој беше упатено прашањето.

*одлично ги тролаат нивните соседи Американците кои очигледно имаат огромен страв од Зомби Апокалипса

Ахахахаххахахахахаха ѕверови двајцата.

Кога ти тече мед и млеко у државата....може и вака курташак да си играат у собрание.....102,5% Амди Бајрам им фали у екипава.

Кај нас не може за буџет да се договорат или пак се караат кој што правел порано...Ова е пример за држава лидер во нешто, а не нашава...

Само ние немаме страв од Зомби Апокалипса ;)

Па фала богу... Сите најбитни прашања им се решени... Имаат место и за подјебавање... Кај нас е обратно... Цело време се подјебаваат а некои клучни работи веќе неколку години никако да се решат :tapp:

Да ги видам со Орки нека се справат, зомбињава се ситна риба брбушки

Да ги видам со Орки нека се справат, зомбињава се ситна риба брбушки

http://en.wikipedia.org/wiki/Albanian_Canadian Ги има и таму,ама не смеат да беснеат како овде.Таму се примерни граѓани,нека им запалат неколку автобуси на Канаѓаниве,па ќе видиме како ќе се справат со нив.

Абе интересна работа е ова вака што немаат грижи па си се мајтапат, али од друга страна ако би бил Канаѓанец ова малце би ме напиздило зашто не ми се свиѓа да плаќам данок за некој да зема плата и да се мајтапи за зомбиња и други ствари :гик:

Абе интересна работа е ова вака што немаат грижи па си се мајтапат, али од друга страна ако би бил Канаѓанец ова малце би ме напиздило зашто не ми се свиѓа да плаќам данок за некој да зема плата и да се мајтапи за зомбиња и други ствари :гик:

Да, ќе пропадне Канада затоа што некој направи шега во парламнетот во траење од цели 77 секунди.

:cautious:

А нашиве политичари не мајтапат континуирано и пак ги трпиме и ги плаќаме со наши пари.

А нашиве политичари не мајтапат континуирано и пак ги трпиме и ги плаќаме со наши пари

Ние не се споредуваме со ништо, кај нас тоа е во граници на нормалата :)
--- надополнето: 14 јули 2013 во 21:57 ---
Да, ќе пропадне Канада затоа што некој направи шега во парламнетот во траење од цели 77 секунди.

Абе од скоро плаќам персоналец на редовна база па ме фати момент на омраза :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom