JimmyHoFFa
NAVIGATOR
исто пари се сите 3 карти, 2 од нив нудат 25% повеке перформанси за истите пари, кој е подобар банг фор бак?обратно да не е оваа да ги мачка на леп и двете у дует речи не кажи сепак е сингл
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
исто пари се сите 3 карти, 2 од нив нудат 25% повеке перформанси за истите пари, кој е подобар банг фор бак?обратно да не е оваа да ги мачка на леп и двете у дует речи не кажи сепак е сингл
исто пари се сите 3 карти, 2 од нив нудат 25% повеке перформанси за истите пари, кој е подобар банг фор бак?
не не, 1000 долари е исто колку е 690ка, а 7990 е 900 долари....титанот е најскапа моментално на пазарот 1000 евра
не не, 1000 долари е исто колку е 690ка, а 7990 е 900 долари....
оооокеј како сингл гпу карта е моментално најдобра, само потенцирав дека за истите пари можеш и дуал гпу мадерфакерска карта да имаш со 20% повеке перформанс, иначе како најнова карта, пишав веке дека е најдобраоваа 7990 прочитав дека ја стопирале изработката на картата
ама види титанот уште не ни оптимизиран добро со драјверите
да не бидам досаден по 100 х да прашувам ,само да потврдам дали ова е конечната конфигурација ?! дали има некој коментар што да изменам ,додадам,не ми е важно дали 1000 или 2000 ова земи ... само да е околу 1000 евра периметарот ..... и частам пиво кога ќе го земамтоа обавезно ....
CPU: i5 3570
MB: Gigabyte B75-D3V
RAM: 2x4GB DDR3 Kingston HyperX
GPU: Sapphire 7970
SSD: Samsung 840 Pro 128GB
HDD: WD Blue 1TB WD10EZEX
PSU: Gigabyte 620W RP
Case: Gigabyte GZ-G3 Plus Black
и некој режач 900-1000 ден.
58400 ден. се од Анхоч.
Додади само еден i7 по твоја желба (не К) или (К) верзија и не се замарај следните 3 односно 4 годинида не бидам досаден по 100 х да прашувам ,само да потврдам дали ова е конечната конфигурација ?! дали има некој коментар што да изменам ,додадам,не ми е важно дали 1000 или 2000 ова земи ... само да е околу 1000 евра периметарот ..... и частам пиво кога ќе го земамтоа обавезно ....
CPU: i5 3570
MB: Gigabyte B75-D3V
RAM: 2x4GB DDR3 Kingston HyperX
GPU: Sapphire 7970
SSD: Samsung 840 Pro 128GB
HDD: WD Blue 1TB WD10EZEX
PSU: Gigabyte 620W RP
Case: Gigabyte GZ-G3 Plus Black
и некој режач 900-1000 ден.
58400 ден. се од Анхоч.
ехехехе бро ... и тоа ми е намерата .... не сакам да му правам надградба на секои 3/4 години ... го земам и нема чепкање 8 години најмалку ... секако у случај да цркне НЕ ДАЈ БОЖЕ МИЛИ !!!!Додади само еден i7 по твоја желба (не К) или (К) верзија и не се замарај следните 3 односно 4 години
ехехехе бро ... и тоа ми е намерата .... не сакам да му правам надградба на секои 3/4 години ... го земам и нема чепкање 8 години најмалку ... секако у случај да цркне НЕ ДАЈ БОЖЕ МИЛИ !!!!![]()
да те поправам режач не зимај, нема да ти треба... Само земи некое кулер мастер модуларно напојување од 650+ вати, ми штрчи некако тоа гигабајтот не дека не чини, онака незнам што напојувања се а компјутерот ти влегува во high end pc така да мислам дека нема да зажалиш...ехехехе бро ... и тоа ми е намерата .... не сакам да му правам надградба на секои 3/4 години ... го земам и нема чепкање 8 години најмалку ... секако у случај да цркне НЕ ДАЈ БОЖЕ МИЛИ !!!!
на стариот ми цкрнаа две графички ,оваа ми е трета на стариот ... имав 7600 нвидиа,после исто нвидиа 8500 сеа ATI HD 6670 sapphire .... и си трае без проблем досега Досега 1 i pol година дена
Јас ти препорачав да ја земеш GTX 770, понова и подобра карта од HD 7970. Сепак, на крајот твоја е одлуката.ok this is the end,my friend ...... at laaaasttt ouuu baby yeaaahhh
![]()