- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
Кај ти е тука 25%?Што мислите за овој набрзинка направен дизајн на 2000- денарката? Јас мислам дека со мали корекции ова би било убава банкнота.
Кај ти е тука 25%?Што мислите за овој набрзинка направен дизајн на 2000- денарката? Јас мислам дека со мали корекции ова би било убава банкнота.
Да се надеваме дека нема.Нема Тошо да биде, туку Тоше Проевски ќе биде.
Многу убаво дизајнирана банкнота. Се гледа дека си се потрудил доста за неа.
Интересно, меѓутоа Грција нема да дозволи во никој случај да излезе ваква или слична на неа банкнота во оптек, одма ке се побунат во ISO и ништо нема да направиме, според мене интересно би било на банкнотата од 200 денари аверсот да биде Киро Глигоров како прв претседател на Република Македонија (каков и да бил) а реверсот мотиви од Македонија или г.г. Доситеј II како прв архепископ Охридски и Македонски аверс, а реверс мотив од Плаошник.
Има бе. Сеа ново им е викаат дека Питу Гули уствари албанец билКај ти е тука 25%?
Никола Карев: Брат, не ми го вперувај тоа топот кон мене!Што мислите за овој набрзинка направен дизајн на 2000- денарката? Јас мислам дека со мали корекции ова би било убава банкнота.
Aаа нопе Амди е 102,5 денари и 5 дениАмди Бајрам на 200 денарка мислам дека ретко кој би бил против