Анален секс, анален оргазам, Analingus

T

Tamora

Гостин
Јас никаде не реков нити дека си проста нити заостаната, Искрено немав ни потреба. Ти многу подобро го направи тоа од било кој друг. Само во неколку поста покрај се друго докажа дека тропаш празна слама и немаш грам авторитет. И колку да се знае јас само ти дадов прилика да си ја провериш твојата теорија во живо. Сега ако ти тоа си го свати како божем барам шанса кај тебе тогаш си многу поочајна отколку што се прикажуваш тука. Зошто воопшто и би барал шанса кај личност како тебе. Што имаш ти толку да понудиш што би било вредно чекањето макар и еден ден не пак години и години.
Застани малку , не ми е мене целта да наметнам авторитет, од почеток до крај јас само го бранам мојот став . Ти си тој шо си зеде за право да коментираш за мојот физички изглед , треба да се срамиш ! И не го тупи поќе доста е..........

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
yap we have a stalker on board , stalker with obsessive compulsive disorder.

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Со помош на логичкиот метод дудукција, од погорните две тврдења следи дека повеќето женски членови се педерки.
Да бидам сосема искрен во денешно време ни тоа не би ме чудело. :)
Но како под точка би можело да се вметне -Женски кој го подржуваат хомосексуалниот-афинитет на својте партнери.
Нели живееме во модерни времиња :D

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Убава си беше темава додека си праевме муабет за анален секс...некој рече имал секој ден по 2 часа o_O

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Во тој случај ќе ве замолам да се придржувате кон темата.

Благодарам.

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
Мислам дека ако аналниот секс се применува соодветно и под строга хигиена со постојан партнер со кој имате меѓусебна доверба ,не би требало да има некои непријатни последици за девојката ,секако ако не се применува пречесто туку за зачинување на сексуалниот живот

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Мислам дека ако аналниот секс се применува соодветно и под строга хигиена со постојан партнер со кој имате меѓусебна доверба ,не би требало да има некои непријатни последици за девојката ,секако ако не се применува пречесто туку за зачинување на сексуалниот живот
А што значи пречесто? Кога станува опасен?

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
А што значи пречесто? Кога станува опасен?
Мислев да не биде секојдневно како составен дел од нормалниот секс ...а опасен станува кога се применува несоодветно и без заштита и со партнер кој не го познаваш

Член од
22 јули 2013
Мислења
18
Поени од реакции
19
Сум пробал 3 пати до сега, со иста партнерка, на почетокот тешко влегуваше ама после беше нормално. Другар мој ми имаше кажувано дека кога го ставил прв пат и кога го извадил почуствувал силна смрдеа а на "мајсторот" негов имало остатоци од пиперки :sick: :sick: :sick::pos:

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.294
дајте бе одлучете се -боли или не боли? и некој еве поискусен,поточно поискусна :) нека појасни процедура.. секако ако сака..онака чисто информативно

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Сум пробал 3 пати до сега, со иста партнерка, на почетокот тешко влегуваше ама после беше нормално. Другар мој ми имаше кажувано дека кога го ставил прв пат и кога го извадил почуствувал силна смрдеа а на "мајсторот" негов имало остатоци од пиперки :sick: :sick: :sick::pos:
Се гледа дека е домаќица :sick:

Kajgana Shop

На врв Bottom