Анален секс, анален оргазам, Analingus

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.398
Поени од реакции
24.110
Скраја да е :)
Оти скраја да е, ако твојата моќ на забележување е точна нема од што да се плашиш. Мене искрено повеќе ме плаши кога женско на профил ке стави некоја сексипилна женска( како ти во случајот) а во реалноста е како од ѓаволот плукната. Нека ме извини тука ѓаволот знам дека не е фер спрема него:)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Другар ми, ти да ме познаваш мене лично, ниту една од овие две теории погоре кои си ги изложил, нема да ги кажиш за мене.
Ама ај нека те биде тебе. Доста сум офтопик. Ако сакаш да продолжиме со муабет пиши порака. ;)
Не сме оф топик, тамам сме на темата. Ти ја нападна Тамора затоа што не знаела да ужива во аналниот секс, а неколку постови погоре имаш напишано дека аналниот отвор ти служи само за какање.

Реши се еднаш за што всушност служи, па да можеме да дискутираме. Ако ти служи само за какање, не разбирам зошто ја напаѓаш Тамора, а ако си имал анален секс зошто пишуваш дека ти служи само за какање?

Каша попара.

Сега се сетив на тебе, ти беше во темата за 8 Март која заговараше екстремен феминизам, а во темата за што ве пали пишуваше дека најмногу те пали ако машкото те фати за коса, те спушти на колена, и те принуди на орален секс. Тоа баш и не е феминистичка изјава.

Значи, среди си ги вредностите, идеологиите, и потоа ќе дискутираме. ;)

T

Tamora

Гостин
Оти скраја да е, ако твојата моќ на забележување е точна нема од што да се плашиш. Мене искрено повеќе ме плаши кога женско на профил ке стави некоја сексипилна женска( како ти во случајот) а во реалноста е како од ѓаволот плукната. Нека ме извини тука ѓаволот знам дека не е фер спрема него:)
По некоја логика на нештата како што почнавме од проста , заостаната хм........ чекај да размислам ,некоја со нередовен сексуален живот следно е и грдосија некоја која се крие зад убај сличиња . Задоволен си ?
Нема ти потреба да се плашиш секако немаш шанса кај мене ни за 1 000 000 години :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Не сме оф топик, тамам сме на темата. Ти ја нападна Тамора затоа што не знаела да ужива во аналниот секс, а неколку постови погоре имаш напишано дека аналниот отвор ти служи само за какање.

Реши се еднаш за што всушност служи, па да можеме да дискутираме. Ако ти служи само за какање, не разбирам зошто ја напаѓаш Тамора, а ако си имал анален секс зошто пишуваш дека ти служи само за какање?

Каша попара.

Сега се сетив на тебе, ти беше во темата за 8 Март која заговараше екстремен феминизам, а во темата за што ве пали пишуваше дека најмногу те пали ако машкото те фати за коса, те спушти на колена, и те принуди на орален секс. Тоа баш и не е феминистичка изјава.

Значи, среди си ги вредностите, идеологиите, и потоа ќе дискутираме. ;)
Јас никој не нападнав зошто не сака да има анален и зошто не знае да ужива во него. Јас само коментирав на пост кој ми беше глупав. Ако читаш убаво, повеќе пати и кажав дека го почитувам нејзиниот избор.
А за што мене ми служи мојот анален отвор, тоа е моја работа, а не твоја. И ќе пишувам што сакам и како сакам. Јасно?

Јас не сум заговарала екстремен феминизам у ниедна тема, јас само ги бранам и ги подржувам женските права, оти има огромна дискриминација врз жените и нееднаквост меѓу половите. А тоа не ме праве мене екстремна феминистка, туку подржувач на човековите права.
Ама секој си ги разбира постовите кои се пишуваат тука, како што сака и му одговара.

И со последното твое реплицирање на моето предходно мислење, сфатив дека ти си лик кој сака само да се контра без врска и за тоа повеќе нема да ти го пружам тоа задоволство.
Биди ми поздравен другарче!:coffee:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.468
Де бре, ама сте му ја влегле у дубина до желудник ќе стасате, кому иде нека си тера кому нека нека си го стиска газето ебаго, битно една работа да знаете аналниот секс е доста добар кога се у прашање хемороиди :)
Нормално е од старт дека боли, кој ќе каже не лаже, ама со време се доживуваат ептен интересни партии секс.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не се нервирај, си дискутираме. :pipi:

Пак не одговори, дали сметаш дека аналниот секс е уживање и треба да се практикува, или не треба затоа што е злоупотреба на жената?

Инаку, верувај ми на збор дека ниту со исклучителен напор на вољата не можам да се сетам на нешто што ме интересира помалку од твојот анален отвор.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Не е убаво да бидеш контрадикторна, некој ќе си помисли дека ти фали некоја штичка, а јас сум сигурен дека не е така.

Пробај и ти да бидеш логична понекогаш, верувај ми дека не боли. ;)
Како не болело, додај логика у анален секс и те како има да боли.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Инаку да нема забуни, темава ја ѕирнав дека Ставро и остала компанија коментирале, а не дека ме интересираат вакви работи.
А кое е моето оправдување?

:oops:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.468
Поени од реакции
35.192
...неќам и секс со црнци ме советуваш да пробам да да ги отфрлам предрасудите ?
А за сите опенмајндет сакајте се на различни начини шо да ви речам само нејмојте послем во форумите здравје да барате лек против хемороиди :sneaky:

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Читајки ја темава се доаѓа до неколку заклучоци.
1. На некој им се допаѓа аналниот секс, на други не им се допаѓа.
2. На форумов има членови со хомо-сексуални афинитети.
3. Повеќето од женските членови имаат партнери со хомо-сексуални афинитети.
4. Можеби и суштинско по значење, еден од членовите на кајгана форумот покажува сериозно психолошко пореметување
-Stalker. A person who harasses or persecutes someone with unwanted and obsessive attention.А creepy guy who knows what youre doing at all times and when he dosent hes trying to know. Someone who harrasses, annoys, provokes because of self contempt and jealousy. Is known for doing anything to get a reaction. Will go to any length because hes so f'in sad and has no life whatsoever. Bruised ego loser.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.398
Поени од реакции
24.110
По некоја логика на нештата како што почнавме од проста , заостаната хм........ чекај да размислам ,некоја со нередовен сексуален живот следно е и грдосија некоја која се крие зад убај сличиња . Задоволен си ?
Нема ти потреба да се плашиш секако немаш шанса кај мене ни за 1 000 000 години :)
Јас никаде не реков нити дека си проста нити заостаната, Искрено немав ни потреба. Ти многу подобро го направи тоа од било кој друг. Само во неколку поста покрај се друго докажа дека тропаш празна слама и немаш грам авторитет. И колку да се знае јас само ти дадов прилика да си ја провериш твојата теорија во живо. Сега ако ти тоа си го свати како божем барам шанса кај тебе тогаш си многу поочајна отколку што се прикажуваш тука. Зошто воопшто и би барал шанса кај личност како тебе. Што имаш ти толку да понудиш што би било вредно чекањето макар и еден ден не пак години и години.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Читајки ја темава се доаѓа до неколку заклучоци.
1. На некој им се допаѓа аналниот секс, на други не им се допаѓа.
4. Можеби и суштинско по значење, еден од членовите на кајгана форумот покажува сериозно психолошко пореметување
-Stalker. A person who harasses or persecutes someone with unwanted and obsessive attention.А creepy guy who knows what youre doing at all times and when he dosent hes trying to know. Someone who harrasses, annoys, provokes because of self contempt and jealousy. Is known for doing anything to get a reaction. Will go to any length because hes so f'in sad and has no life whatsoever. Bruised ego loser.
Има и точка

5. Некој е толку уплашен од својата потисната хомосексуалност што се плаши да има анален секс со својата девојка.

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Има и точка

5. Некој е толку уплашен од својата потисната хомосексуалност што се плаши да има анален секс со својата девојка.
Не напротив нема точка 5 но има дополнување на точка 4 се извинувам што го испуштив.
Дополнувањето - One who is obsessed with correcting grammar to the point of bitchiness

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не напротив нема точка 5 но има дополнување на точка 4 се извинувам што го испуштив.
Дополнувањето - One who is obsessed with correcting grammar to the point of bitchiness
Сериозно, опушти се. Можеш да имаш анален секс со својата девојка, таа нема да се сети дека имаш хомосексуални склоности.

И не е срамота да ги имаш тие склоности. Мајка природа. Срамота е да ги потиснуваш и да ги проектираш на другите.

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Со помош на логичкиот метод дудукција, од погорните две тврдења следи дека повеќето женски членови се педерки.

Kajgana Shop

На врв Bottom