Шо мислиш ти ако имаш секс само со една девојка која е носител на сида пример , ама само една ?
Па има бактерии во аналниот отвор , тие и се причина за инфекција . Ако веќе си решил да практикуваш анален секс секогаш користи кондом и никако со истот кондом немој таквото да го ставаш пак напред .
полека малце, само дискутираме немора одма со навредиТи си знаел најдобро значи
--- надополнето: 10 јули 2013 во 20:07 ---
Зошто веќе кажав дека не ми се допаѓа ... треба да се натегаме уште 30 страни ?
--- надополнето: 10 јули 2013 во 20:12 ---
Следниот пат ќе позајмам лубрикант од љубовникот твој
Кажи колку е бољи филингот без кондомЈас сум имал анален секс и без кондом незнам сеа ми даде страф
Вашите постови беа навреда , ова му иди повеќе како одбранаполека малце, само дискутираме немора одма со навреди
Освен страв , имаш нешто чешање , црвенило таму долу ?
Не сум стручна, но ти е шубе оди прегледај се а друг пат внимавај повеќе не е така едноставно како на филм .
Гледај да не ти попадни по темниците некадеЗнам, непамтам нешто посебно мислам дека ми се десило еднаш двапати, а за црвенило не сум заприметил ( темница )
Гледај да не ти попадни по темниците некаде
и сега за јас да се одбранам ради тоа што ти ме напраи педер, сега треба јас според твојата логика да те речам курва?Освен страв , имаш нешто чешање , црвенило таму долу ?
Не сум стручна, но ти е шубе оди прегледај се а друг пат внимавај повеќе не е така едноставно како на филм .
--- надополнето: 10 јули 2013 во 20:40 ---
Вашите постови беа навреда , ова му иди повеќе како одбрана