Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Според текстов на официјалнава само Релиќ го задржале од тие што беа на проба ? Само за него пишува дека треба да ги помине лекарските...

„Секако, задоволен сум што ќе ги бранам боите на едно фудбалско име како што е Вардар. Добро е познато кои се амбициите на клубот во кој доаѓам, па верувам дека ќе успеам да му помогнам на тимот да стигне до посакуваната тројна круна во новата сезона“ - истакна Жарко Симјаноски по потпишувањето на договорот.

Какви аматери се овие нашиве новинари заедно со нивните веб сајтови. :facepalm:
Просто им се чудам, секоја втора новост им е невистина и несигурна информација. Едни пишуваат доаѓа во Вардар, други не... Ако веќе не се толку сигурни воопшто нека не објавуваат невистини. И после се чудат зашто немале никаква посетеност.

Чуда се случуваат, читав вест на некој Кичевски портал дека не му било ни на крај памет да дојде во Вардар. Демек во Македонија ќе останел само во Напредок, а Вардар го чувал за крајот на кариерата. Јаката ѕвезда па ќе го чекаме до крајот на кариерата.
И оп испаѓа дека немало никаков проблем:icon_mrgr:
Да не го потиснале?
Или па можеби и овие да измислуваат и онака ни се најголеми душмани во последниов период.

Инаку со тоа што ПУИГ не не спонзорира веќе, не смееме да тренираме на Градски. Пошто уште чекаме на комплексот помошни терени :icon_lol:, ќе си тренираме во Маџари во меѓувреме. Ама таму нараснала трева и не можеле да тренираат.
Нека дојдат кај мене и онака теренот е Ноу Камп за помошното на Вардар :icon_mrgr:
Тренираат у Маџари а се пресоблакаат на градски :facepalm: Денец тренерот ни вика туширање само 1 минута за да има вода за првата екипа

Срамота човече.
Шампионот на државата нема основни услови за тренинг.
Тревата у Маџари до колена.... А ние сакаме Лига на Шампиони да играме..... Уште долго ќе испаѓаме во прво-второ коло.

Буреновинарот на фб објавил пост за комити и вардар, вика дека инфото му е од навијачите, прочитајте таму да не пастирам овде.

Абе нели Симов си отиде , сега гледав слики од тренингот денес и он е на припреми.
Vardar%20trening%203.JPG

А и 15ва кој е, не ми е познат

Димитровски е ми се чини..

Не не не е Димитровски, овој малце ми личи на тој босанецот Механовиќ ама не сум сигурен па дека тој беше толку виоск на сликата, кој знае кој е само Милевски знае. :D

Не не не е Димитровски, овој малце ми личи на тој босанецот Механовиќ ама не сум сигурен па дека тој беше толку виоск на сликата, кој знае кој е само Милевски знае. :D

Уствари кога ќе се загледам убаво тука гледам и доста други непознати фаци :pos:

Уствари кога ќе се загледам убаво тука гледам и доста други непознати фаци :pos:

Не бе сите ми се познати освен овој 15ката , а и за 3та не сум сигурен дали тоа е Нелоски и тој може да е некој нов.

Не бе сите ми се познати освен овој 15ката , а и за 3та не сум сигурен дали тоа е Нелоски и тој може да е некој нов.

Па тој е ваљда од Силекс напаѓачот, а 3ката е Димитровски.

ФК Вардар добива нов спонзор

http://www.telegraf.mk/sport/fudbal/11528-fk-vardar-dobiva-nov-sponzor

sport2.jpg

Дај боже да влезат :cuc:
Наредна година со буџет од 1.5 и нешто од градот може да се надеваме на поквалитетни засилувања и подобар настап во Европа.
--- надополнето: 10 јули 2013 во 17:36 ---
Фала богу :D

Таневски и Маневски ги продолжуваат договорите со Вардар

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=18732

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom