Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тренираат у Маџари а се пресоблакаат на градскиЧуда се случуваат, читав вест на некој Кичевски портал дека не му било ни на крај памет да дојде во Вардар. Демек во Македонија ќе останел само во Напредок, а Вардар го чувал за крајот на кариерата. Јаката ѕвезда па ќе го чекаме до крајот на кариерата.
И оп испаѓа дека немало никаков проблем
Да не го потиснале?
Или па можеби и овие да измислуваат и онака ни се најголеми душмани во последниов период.
Инаку со тоа што ПУИГ не не спонзорира веќе, не смееме да тренираме на Градски. Пошто уште чекаме на комплексот помошни терени, ќе си тренираме во Маџари во меѓувреме. Ама таму нараснала трева и не можеле да тренираат.
Нека дојдат кај мене и онака теренот е Ноу Камп за помошното на Вардар![]()
Абе нели Симов си отиде , сега гледав слики од тренингот денес и он е на припреми.
![]()
А и 15ва кој е, не ми е познат
Димитровски е ми се чини..
Не не не е Димитровски, овој малце ми личи на тој босанецот Механовиќ ама не сум сигурен па дека тој беше толку виоск на сликата, кој знае кој е само Милевски знае.![]()
Уствари кога ќе се загледам убаво тука гледам и доста други непознати фаци![]()
Не бе сите ми се познати освен овој 15ката , а и за 3та не сум сигурен дали тоа е Нелоски и тој може да е некој нов.