Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Шо сакате од пазарот јас незнам? Тоа дека ке лупнеме за Стротман 30 милиона нема да се случе.Како прво имаме го Де Јонг и Мунтари,Стротман ти е исти тип на играч не е некој креатор и техничар како,Монтоливо па да се тепаме по него.Како второ моментално имаме добри играчи за во средина,ако се добро погледне Монтоливо-Де Јонг-Поли е добро трио,а уште подобро Монтоливо-Де Јонг-Емануелсон(ако не го продадат).Мунтари сите го ругате али мислам дека добро ни служе до сега пружа добри партии,до сеа одлично има искуство,надеваме се така и да продуже,Ночерино лани ме мн изнервира,првата сезона кога дојде ств изигра инзворедно,беше мегу најдобрите 10 средни играчи у свето таа сезона,али оваа имаше тешки повреди,и игра мн лошо али пружи и 2-3 добри утакмици,затоа од него све отчекувам,и да ја заебе до крај и да се покаже,али најдобро да се земе некоја пара.Да можеме како замена за Робињо да го донесеме Љајич ке бидам срекен,али тука да не заврше трансфер периодо.Знаеме у одбрана колку сме тесни,Закардо,Дидак и Антонини ако си о тидат ке останеме со 3 стопера и 3 бека,значи ке треба уште 1 бек и стопер,али рано е уште да се зборе дека сите се појачале а ние не сме.И да не го забравеме Сапонара шо сите ке ве изненаде оваа сезона

Се враќа :)
1001507_10151500598816937_192659918_n.jpg

Зошто Саломон е во Милан уште нели замина во сампдорија како дел од трансферот на Поли?

dobro coek, dobro.. ne naracav bomba po tebe abe :D
prvo ko prvo za tebe toa e nepovrzano bidejki go svakjas na pogresen nacin ne za dr... prvo vidi gi smaljinjata na so ukazuvaat pa posle kazuj :)
lajkni go di marzio na fb i toags ke bides vo tek so se..
http://www.gianlucadimarzio.com/calciomercato/strootman-accepts-roma-the-situation/
http://www.gianlucadimarzio.com/calciomercato/napoli-ce-lofferta-per-damiao-le-ultime/
dr.. zverot se odnesuva na jackson martinez.. treto.. ja ne gi smetam icardi i belfodil za bogovi samo gi spomnav kako igraci koj inter gi donese! 4to.. hernandez nz dali ide ili ne ide, ne sum ja vnuka na galliani.. no ako procitase ubavo ke vidis deka toa za abel ne e ozbilno pisano, tuku so cel da naglasam deka sme amateri momentalno na pazarot..
e toa trebalo ti prv ubavo da go procitas...

p.s ovakvite rab se edna od pricinite zs ne odluciv da pisuvam samo na mak tuku na ang.. na makedonec za zal nikogas nis ne mu se pogoduva... :unsure:

od site vie so gi nabroja samo fioreintina se zasili adekvatno so gomez site drugi se podprosecni igraci, icardi calejon belfodil rodrigez llorente...

Овие Наполи предвреме ли ги трошат парите од Кавани :icon_lol: или се финансиски способни да земат двајца играчи во кеш по 10 мил (Мертенс и Каљехон)
Нас ни е тешко за еден да дадеме не за двајца. :D

od site vie so gi nabroja samo fioreintina se zasili adekvatno so gomez site drugi se podprosecni igraci, icardi calejon belfodil rodrigez llorente...

e taka kazi :) da se razbereme kako lugje a ne vaka..
poentata mi e deka konkurencijata se zgolemi povise od so se ocekuvase i toa uste e rano.. ne se vekje 2-3 kluba vo italija so dobri igraci i tolku.. sega sig 7-8 timovi ke se borat za dobra pozicija.. od neutralna gledana str toa e dobro bidekji serie a mn padna poslednive godini.. no kako rossonerka me zagrizuva..

Уште не се договоривте кого да купат!? :)

Јас да ви кажам искрено, одвај чекам повторно да го гледам Милан. Да видам до каде се Поли, Сапонара, Кристанте, колку можат да понудат на Милан, па оној Вегара... па и сите на купче. Гледање фудбал е поубаво и поинтересно од чекање трансфери и пишување за трансфери. :)

И јас да ви кажам дека и летово нема да има бомба трансфер, бидете сигурни во тоа. Не ве разбирам зошто се нервирате како да не го знаете Берло кој е и каков е..

1010973_179338422242163_940430961_n.jpg

Eве ја на Шарави девојката.

Шо сакате од пазарот јас незнам? Тоа дека ке лупнеме за Стротман 30 милиона нема да се случе.Како прво имаме го Де Јонг и Мунтари,Стротман ти е исти тип на играч не е некој креатор и техничар како,Монтоливо па да се тепаме по него.Како второ моментално имаме добри играчи за во средина,ако се добро погледне Монтоливо-Де Јонг-Поли е добро трио,а уште подобро Монтоливо-Де Јонг-Емануелсон(ако не го продадат).Мунтари сите го ругате али мислам дека добро ни служе до сега пружа добри партии,до сеа одлично има искуство,надеваме се така и да продуже,Ночерино лани ме мн изнервира,првата сезона кога дојде ств изигра инзворедно,беше мегу најдобрите 10 средни играчи у свето таа сезона,али оваа имаше тешки повреди,и игра мн лошо али пружи и 2-3 добри утакмици,затоа од него све отчекувам,и да ја заебе до крај и да се покаже,али најдобро да се земе некоја пара.Да можеме како замена за Робињо да го донесеме Љајич ке бидам срекен,али тука да не заврше трансфер периодо.Знаеме у одбрана колку сме тесни,Закардо,Дидак и Антонини ако си о тидат ке останеме со 3 стопера и 3 бека,значи ке треба уште 1 бек и стопер,али рано е уште да се зборе дека сите се појачале а ние не сме.И да не го забравеме Сапонара шо сите ке ве изненаде оваа сезона

:pos::pos::pos::pos:Ночерино помеѓу најдобрите 10 играчи од средниот ред,Мунтари добро служел:pos:.Озбилно сарказмов во фан клубов е на фасцинантно ниво

:pos::pos::pos::pos:Ночерино помеѓу најдобрите 10 играчи од средниот ред,Мунтари добро служел:pos:.Озбилно сарказмов во фан клубов е на фасцинантно ниво

Другар зборам за сезона 2011-2012,кога беше мегу 10 средни играчи,затоа шо одигра страшна сезона,кој среден играч даде 15 гола таа сезона и имаше 15 асистенции.Мунтари гледам дека не си го гледал Милан лани,барем гледај го оваа сезона па после коментирај.
--- надополнето: 9 јули 2013 во 21:57 ---
995395_360196270774127_977516614_n.jpg

fanny

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom