- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Абе најновиот филм (Battle of gods) што излезе пред скоро 3 месеци, го има на нет закачено со англиски превод или синхронизација ?
Во септември ќе излезат DVD и Blu-Ray, пред тоа нема да најдеш ништо.Абе најновиот филм (Battle of gods) што излезе пред скоро 3 месеци, го има на нет закачено со англиски превод или синхронизација ?
Многу јако ќе биди ако го продолжат серијалот,ама Акира Торијама да го продолжи не друг,оти има на youtube како мини серијал е продолжение од GT се вика Dragon ball Absalon ама шит е оти не е од оригиналниот креатор.Серијава никад нема да умре. Предорба е. Едвај чекам да исколи Англиска версија од battle of gods.
Читав дека имало 12 gods. Може ќе има други филмови после овој или серија. Ќе биде јако/
*торентот е избришан од модераторда не знае некој линк каде можам да симнам DBZ(не е битно дали каи или она, кое е подобро тоа) со англиска синхронизација плус Англиски превод
Пајкон!!
Исто и за то чоечето шо му се тепаше на Пајкон, алал да му е на фер плејот!
Gledano mi e ponazad se na mali godini, nostalgii me fati i zatoa reshiv da go dogledam sega. Inache pochnav od borbata Vegeta so Goku sho beshe i sea sum do 200ta epizoda ( ama slow odi.. :S )Шаринган го изгледа Драгон бол ко ќе е мал Гоку, или одма на Z oјде?
Gledano mi e ponazad se na mali godini, nostalgii me fati i zatoa reshiv da go dogledam sega. Inache pochnav od borbata Vegeta so Goku sho beshe i sea sum do 200ta epizoda ( ama slow odi.. :S )
Епа дај препорачај нешо за гледање, слично на Драгонбол.Jас да ти кажам Драгон бол ми беше првото аниме шо го иам гледано,кога си ставив нет го изгледав за 2 недели све шо имаше од Дб,и филмој и special све,и да ти кажам дека тој ме навлече да почнам да пратам аниме и од тогаш сум со аниме
Не беше наменет за мене цитатот, но еве ти: One Piece, Naruto, Bleach. <> Долгометражни шонен серии.Епа дај препорачај нешо за гледање, слично на Драгонбол.