Dragonball

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Абе најновиот филм (Battle of gods) што излезе пред скоро 3 месеци, го има на нет закачено со англиски превод или синхронизација ?

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Абе најновиот филм (Battle of gods) што излезе пред скоро 3 месеци, го има на нет закачено со англиски превод или синхронизација ?
Во септември ќе излезат DVD и Blu-Ray, пред тоа нема да најдеш ништо.

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Серијава никад нема да умре. Предорба е. Едвај чекам да исколи Англиска версија од battle of gods.
Читав дека имало 12 gods. Може ќе има други филмови после овој или серија. Ќе биде јако/

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
Серијава никад нема да умре. Предорба е. Едвај чекам да исколи Англиска версија од battle of gods.
Читав дека имало 12 gods. Може ќе има други филмови после овој или серија. Ќе биде јако/
Многу јако ќе биди ако го продолжат серијалот,ама Акира Торијама да го продолжи не друг,оти има на youtube како мини серијал е продолжение од GT се вика Dragon ball Absalon ама шит е оти не е од оригиналниот креатор.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Торијама никад нема да го допре DBZ веќе. Во некое интервју имаше спомнато дека му се смачило да го црта Гоку. И ова било во врска со нови корици за volume изданијата, не па да збориме за нов арк,

Како и да е на 15 Јули треба да издаде нова манга во Weekly Shonen Jump, само уште незнам дали ќе биде one shot или ongoing серија.

Член од
25 јуни 2013
Мислења
594
Поени од реакции
251
да не знае некој линк каде можам да симнам DBZ(не е битно дали каи или она, кое е подобро тоа) со англиска синхронизација плус Англиски превод

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
да не знае некој линк каде можам да симнам DBZ(не е битно дали каи или она, кое е подобро тоа) со англиска синхронизација плус Англиски превод
*торентот е избришан од модератор

ова беше најдоброто што можев да го најдам, ама на два јазици се и на англиски и на јапонски со англиски превод :)

2

~2A

Гостин
До 160та епизода сум, Веџита тежок глупак е, му дозволи да ја оствари последната трансформација на Сел, како и да е очекувам да биде декласиран Веџита и смрт на син му Трунк(с)... :tapp:

2

~2A

Гостин
Пајкон!! :vozbud:

Исто и за то чоечето шо му се тепаше на Пајкон, алал да му е на фер плејот! :cuc:

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
Gledano mi e ponazad se na mali godini, nostalgii me fati i zatoa reshiv da go dogledam sega. Inache pochnav od borbata Vegeta so Goku sho beshe i sea sum do 200ta epizoda ( ama slow odi.. :S )

Jас да ти кажам Драгон бол ми беше првото аниме шо го иам гледано,кога си ставив нет го изгледав за 2 недели све шо имаше од Дб,и филмој и special све,и да ти кажам дека тој ме навлече да почнам да пратам аниме и од тогаш сум со аниме :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Jас да ти кажам Драгон бол ми беше првото аниме шо го иам гледано,кога си ставив нет го изгледав за 2 недели све шо имаше од Дб,и филмој и special све,и да ти кажам дека тој ме навлече да почнам да пратам аниме и од тогаш сум со аниме :)
Епа дај препорачај нешо за гледање, слично на Драгонбол.

2

~2A

Гостин
Епа дај препорачај нешо за гледање, слично на Драгонбол.
Не беше наменет за мене цитатот, но еве ти: One Piece, Naruto, Bleach. <> Долгометражни шонен серии.

Друг тип на шонен серии кои што во моментов ми текнуваат, а не се ептен долги (едната е ongoing) се: Fullmetal alchemist: Brotherhood и Attack on Titan ( Shingeki no kyojin).

Kajgana Shop

На врв Bottom