The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Врска ова нема со тенис на трева, ужасно е. Не дека е лош тенисот, квалитетен е, но како за на РГ...

:)

Баш, затоа е права штета што бар Федерер не е во финалето. Да беше Надал иста ќе беше ситуацијата како со Ноле и Мареј, греота е што изумира вистинскиот тенис на трева.

После 5 гема носите заклучок:cuc:

А што демек после тие 5 гема ќе го сменат стилот на игра?

А што демек после тие 5 гема ќе го сменат стилот на игра?

А што му фали на тенисот моментално? Што треба да направат за да ти ги задоволи стандардите... или прв пат ги гледате Новак и Мареј, па ве чуди.
Мене сега за сега ми е доста добар.

А што му фали на тенисот моментално? Што треба да направат за да ти ги задоволи стандардите... или прв пат ги гледате Новак и Мареј, па ве чуди.
Мене сега за сега ми е доста добар.

OMG. Јас не реков дека не паѓа добар тенис, него дека не е ова тенис за на трева. Баш напротив, супер интересни поени има сега за сега.
П.с. Прочитај го постот на Ставгоргин над мојот.

OMG. Јас не реков дека не паѓа добар тенис, него дека не е ова тенис за на трева. Баш напротив, супер интересни поени има сега за сега.

Тенис на трева, поенот се завршува за 5 секунди. Нели РГ со долгите поени ви беше интересен..

ama toj mentalitet ,, moeto gomno ne mi smrdi ,, e vo glavata na sekoj chovek nezavisno od nacionalnosta , ama samo ti ja primetuvash kaj drug i ironizirash a istoto chipche go imash i vo tebe , ne znam shto te chudi . Aj gledaj i uzivaj , nemaj gajle

Ќе го сјебат овие патиките Новак.

Веќе два брејка јаде заради патиките...

МИ6 е виновен за сето ова... :cautious:

Тенисот е добар засега , споредете со досадните финалиња со Сампрас и Рафтер(сервис-волеј игра)

Дечки пренос на некој од каналиве ама да не е Спорт Плус или добар ХД стрим?

Тенис на трева, поенот се завршува за 5 секунди. Нели РГ со долгите поени ви беше интересен..

Не ме разбираш. Секоја подлога си е приказна сама за себе. Ова што они го играат денес врска си нема со тенис на трева. Не мора тоа да е сервис волеј али земи го за пример Федерер, како он го сецка ритамот со слајсови, кратки бекхенд дијагонали, сервис волеи и слично. Мареј чат пат игра слајсови, Новак бега од нив како циган од сапун.
На земја е тотално друга приказна, не мешај баби и жаби. Значи заклучок, играат интересен тенис сега за сега, само што тоа не е тенис за на трева. :)

Леле, кој ќе го гледа ова пет сета...

:facepalm:

Па потоа кој ќе чита како одиграле епски меч...

:(

Кој ги пушти овие циркузанти да играат финале на Вимблдон

Новак има огромни проблеми во играта на мрежа и смечовите. Небитно што ќе направи денес, овој сегмент мора да го поправи во иднина, затоа што не личи на прв тенисер така криминално да игра волеи и смечови.

На земја е тотално друга приказна, не мешај баби и жаби. Значи заклучок, играат интересен тенис сега за сега, само што тоа не е тенис за на трева. :)

Па не е на трева, на земја е. Пола од теренов е трева, пола земја. Најглупи се овие муабети за добар/лош тенис. Кој како си има дефинирано е, за некого е лош, за некого добар, субјективно, не знам шо толку се силите со овие муабети. Убав за око/неубав, за секого посебно и различно.

Оваа година тотално ја утнаа организаторите со тревата , на ништо не личи ова ...

Ајде ајде, знаеме дека е мејнстрим да се хејта се живо.
Да го играа истото Федерер и Надал, ќе беше „поезија“ на терен.

Па не е на трева, на земја е. Пола од теренов е трева, пола земја. Најглупи се овие муабети за добар/лош тенис. Кој како си има дефинирано е, за некого е лош, за некого добар, субјективно, не знам шо толку се силите со овие муабети. Убав за око/неубав, за секого посебно и различно.

Затоа и постовите си ги пишувам во свое име.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom