The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
prijatel , abe shto da naucham , ili ti treba da nauchish,stvarno ne te razbiram . Dali stvarno mislish deka nema mestenki i prvokacii vo sportot

Аман веќе со тој сусрпскиот лузерски менталитет, ние сме најдобри, но цел свет не мрази. Купување селско алиби уште мечот непочнат.

pak ti raboti slabo memorijata , kletkite , ama sega nemam vreme da baram , ke gledam finale , ke se pozanimavam poposle samo da prochitat drugite kolku se korektni fanovite Nadalovi , ti ne tolku , kolku Igor koj shto banira bez da proveri i izmeri. Aj da gledame finale posle ke prodolzime , samo cool:)
--- надополнето: 7 јули 2013 во 15:14 ---
Аман веќе со тој сусрпскиот лузерски менталитет, ние сме најдобри, но цел свет не мрази. Купување селско алиби уште мечот непочнат.

ama toj mentalitet ,, moeto gomno ne mi smrdi ,, e vo glavata na sekoj chovek nezavisno od nacionalnosta , ama samo ti ja primetuvash kaj drug i ironizirash a istoto chipche go imash i vo tebe , ne znam shto te chudi . Aj gledaj i uzivaj , nemaj gajle

Tesko mu odi na Nole na svoj servis , ke vidime dali ke uspee da vozvrati so brejk , vo sprotivno go gubi prviot set.

ЛОЛ на трева какви поени се играат, па ова АО 2012 Ноле вс Надал гомна да јаде.

ЛОЛ на трева какви поени се играат, па ова АО 2012 Ноле вс Надал гомна да јаде.

Врска ова нема со тенис на трева, ужасно е. Не дека е лош тенисот, квалитетен е, но како за на РГ...

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom