Иш бе, ИШ
Не му замеравајте на Rooney's Temper, треба да ме части кафана ако се деси ова па како давеник се фаќа за сламки сега
Како ме мавнавте на игнор за Стротман што ве прашав...
Како ме мавнавте на игнор за Стротман што ве прашав...
другарче десната страна е така напраена за да личи на нешто сликата, ти текнува?Тоа да, ама како што се гледа на Инстаграмот на Барса, кропнати се и десната рака на Пике и левата на Пујол, сигурно не би направиле така ако би можеле да ја вметнат целата само без Тиаго. Ви реков, ако утре сабајле Алкантара не е во Манчестер нема да има никакво претставување дента, плус тоа кога клубов претставил играч на прес на менаџерот? Ако се водиме според се досега, би требало да биде наш играч дечкото само треба уште малку да се стрпиме
другарче десната страна е така напраена за да личи на нешто сликата, ти текнува?
ај замисли колку аматерско ке е левата страна отсечена а десната не.
но сенс
Чичко Пит од Скај Спортс пиша на Твитер за трансферов дека има гласини од Шпанија дека е готово. Зошто пиша денес а не пиша пред 2 недели кога исто така имаше гласини по весници дека е готово?А зошто на официјалната страна на Барса Тиаго е уште на сликите и активно го рекламира дресот на онлајн мегасторот? Замисли колку аматерски ќе е да го остават на официјалната, а да го кропнат на Инстаграм
За Фил Невил и Дејвид Џејмс кој е постар од него 15 години вели дека бил авторитет и во Англија и во клубовите кај што играл иако не бил секогаш капитенНе знам зошто, ама, ми се свиѓа ова со Гигс, додека сум скептик за Фил...
Гери некако ми беше пологичен избор, али ајде, Фил пак беше со Мојсо долги години...
Ме претекна со Сколс, но нема ништо официално колку што знам??За Фил Невил и Дејвид Џејмс кој е постар од него 15 години вели дека бил авторитет и во Англија и во клубовите кај што играл иако не бил секогаш капитен
Фергусон имаше замисла клубов да биде фамилија, со бивши играчи кои подоцна ќе имаат функции во клубов, без разлика дали во бордот или во тренерскиот дел. Ете, му се остварува полека зацртаното. Младинците и резервите ги раководат бивши наши играчи, Сколс, Гигс, Ники Бат и Фил се тренери Е уште Гери фали да ги шамара ама ајде нека води анализи уште некоја година на Скај Спортс додека не ги проучи до даске тимовиве од ПЛ
Па пред да се врати од пензија беше тренер, сега се враќа кај тренерите, ама тој и Ники Бат се кај младинците тренери.А што се дешава со Сколс, ќе се врати како тренер или можеби имало вистина во приказните што го поврзуваа со Олдам...Јас нормално се надам дека ќе се врати како тренер во тимот
--- надополнето: 4 јули 2013 во 17:40 ---
Ме претекна со Сколс, но нема ништо официално колку што знам??
Знам дека беше, но немаше ништо враќање назад на позицијата, сега ниормално во тандем со Бат како тренери...Па пред да се врати од пензија беше тренер, сега се враќа кај тренерите, ама тој и Ники Бат се кај младинците тренери.