The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Надал и да не биде прв годинава,ако ги освои Синсинати,Торонто и УС Опен како што викате ќе може да се каже дека е најдоминантен за 2013.Уште да се одлучи на Париз и Шангај да игра и да проба да направи нешто топ :D

И ко се разбуди, жива вода. :D

a jas ako pod mishkata imav dva tashaka ke bev najdominanten kaj zenskite a ako probam i kaj mashkite top :D
Mala shala druze , ama sepak malce poveke baajagi nerealno e toa neli , sepak za tie turniri se prashuvaat i Novak , Marej , Federer , Darcis i dr

:D

Иначе поените од ОИ нема да се сметаат, за тоа и ќе се избришат оваа година.

:D

Иначе поените од ОИ нема да се сметаат, за тоа и ќе се избришат оваа година.

i ne se smej na tugja maka;)
--- надополнето: 3 јули 2013 во 23:50 ---
ova boduvanjeto okolu olimpiskite bash me nasochi kon Federer ..koj pad go ima godinava od lani , definitivno neshto se sluchuva so nego. Lani Wimbi , SF RG ,finale olimpiski , osvoi Sinsi ,nekolku finalinja i polufinalinja. Ne e do godinite , ili e grbot ili ima problem so motivacijata , nevozmozno e takov pad za samo edna godina . Neshto neobjasnivo e , bar za mene

a jas ako pod mishkata imav dva tashaka ke bev najdominanten kaj zenskite a ako probam i kaj mashkite top :D
Mala shala druze , ama sepak malce poveke baajagi nerealno e toa neli , sepak za tie turniri se prashuvaat i Novak , Marej , Federer , Darcis i dr
Аиии што кажа...двата турнина кои најмалце му одговараат на Надал...

Одма рипате ко мајмуни во зоолошка.Има време за мастерсите и УС Опен.Дадов само претпоставка.Иначе Даркис нека се запраша дали ќе успее некој челинџер да земе до крај на годината:P

Одма рипате ко мајмуни во зоолошка.Има време за мастерсите и УС Опен.Дадов само претпоставка.Иначе Даркис нека се запраша дали ќе успее некој челинџер да земе до крај на годината:P

Битно светот го дозна, а и ја си го лајкнав на фејсбук. :love:
Утре навивам за Флипкенс и Лисицки.

abe vo pravo si ,Darcis dali ke zeme nekoj chelendzer , ama , starite vikaat ,, ebaniot si e eban , tepaniot si e tepan,, taka nekako beshe, izvinete na nepristojniot rechnik , ama me razbirash shto sakam da kazam

Аиии што кажа...двата турнина кои најмалце му одговараат на Надал...

Годинава и да му одговара најмногу не може да го освои Торонто, сепак Роџерс Мастерсот се игра во Монтреал. :D

BMWeaaVCIAAdPXn.jpg:large

Искрено, не ми смета било кој да освои од мажите. :)

Во секој случај, во финалето ќе навивам за победникот од Ноле и Делпо. Тие двајцата се тенисерите кои ги симпатизирам веднаш после Хјуит, така да, во 1/2 финалето ќе бидат целосно неутрален, а во финале дефинитвно сум за победникот од ова 1/2 финале. Но, не би имал ништо против Мареј за прв пат да го освои домашниот Гренд Слем, или пак да освои тенисер кој сигурно не бил меѓу фаворитите на турнирот. Сепак, мислам дека Јанович има далеку најмали шанси да стани шампион. :)

Од жените би сакал да победи Лисицки, пред се поради победата над Серена. Во секој случај, нема да ми смета ни Радванска да го освои својот прв Гренд Слем.

so mislite za zenive utre? jas ocekvam Radwanska - Bartoli finale.. ova Flipkens nmz da ja smislam, mada ja nemam gledano Bartoli mn, znam deka ja nemase edno vreme povredena nesto i ispajgase vo prvi kola, nekoj so ja imat gledano da kazit kako stojt poso planiram da gi uplatam ovie 2

Мислам Лисицки, како се справи со Серена, не треба само тоа да е показател но мислам дека овојпат заслужува и ќе потепа се' до крај :)
И дај не го отпишувајте повторно Дел Потро прерано, повеќе пати беше отпишан претходно па еве до кај стигна.

Надал и да не биде прв годинава,ако ги освои Синсинати,Торонто и УС Опен како што викате ќе може да се каже дека е најдоминантен за 2013.Уште да се одлучи на Париз и Шангај да игра и да проба да направи нешто топ :D
Abe cekajte so toj Ako muabet pobogu, ako ako i bragauu, Darcis. Povreden bese, ne e vlezen u ritam nadvor od zemjenive turniri, ne mu odgovaraat tvrdive podlogi, za US open ubeden sum deka nema da osvoi, takodze i za ovde bubreg davam deka toa nema da se desi, za ostanative moze zasto ke se kalkulira, ke se shtedat poveketo vklucuvajki go i nego sekako, ali moze da osvoi ne velam ne.Premnogu go precenuvate Nadal u momentov, a na kutriot karierata mu bese pod znak ?, olabavete se malku i bidete srekni sto seuste e del od tenisov i dava sve od sebe pak da se vrati tamu kade sto pripaga.

Godinava najdominanten pak ke bide Novak spored mene, pogotovo ako go osvoi sega Wimboldon, vo takva situacija ke bide jedini godinava so 2 slema, makar i da ne go osvoi US open.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom