The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1,8 е моментално у живо дека Вердаско победува. Не глеам моментално како би ја свртел Мареј. Уплашен е, притисок од публика, почетнички грешки.

Уште коа ќе видам по тоа нивните кладилници ставиле коефициенти кој прв ќе го бакнел коа ќе го освоел трофејот, мајка му, женска му или брат му или Иван Лендл :D

1.8??

Го боли Енди грбот,се гледа,цело време слајс сервис сервира,пробува да ги скратува поените,се освен 3:0 за Фернандо изненадување би било.

Oд овие шпанците дермет да се немало.:D
Но, ептен ми е ќеф ако победи Нандо, многу повеќе отколку Енди, не дека полесен противник за Новак ако влезе во финале (?), ами заради тоа што секогаш сум бил за аутсајдерот.
Пеколно ќе е полуфиналето помеѓу ДелПо и Новак, финале пред финале, кога ги нема Надал и Федерер во завршницата.

Штом е Фергусон на трибини очекувајте победа на Мареј во 5 сета ;)

Oд овие шпанците дермет да се немало.:D
Но, ептен ми е ќеф ако победи Нандо, многу повеќе отколку Енди, не дека полесен противник за Новак ако влезе во финале (?), ами заради тоа што секогаш сум бил за аутсајдерот.
Пеколно ќе е полуфиналето помеѓу ДелПо и Новак, финале пред финале, кога ги нема Надал и Федерер во завршницата.

Да да сигурно ке е пеколно, 1% не му давам на Дел Потро против Џокович и не заради тоа што е повреден и да немаше никаква повреда максимум што може е да земе сет, ништо повеќе

3-0 за Новак.

;)

Абе и Ферер требаше да го совлада ДелПо:icon_lol:
Да да сигурно ке е пеколно, 1% не му давам на Дел Потро против Џокович и не заради тоа што е повреден и да немаше никаква повреда максимум што може е да земе сет, ништо повеќе
Не се знае ништо, ДелПо и те како може да му создаде проблеми на Новак, јас не реков дека може да го совлада, ами да му одземе еден сет сигурно, а ако одземе еден сет, ќе биде доста интересно.

Гледам нешто се напаливте на Дел Потро на Вимблдон. Само за потсетување, Дел Потро стигна до полуфинале победувајќи ги Рамос Вињолас, Ливајн, Земља, Сепи и Ферер. Значи, доби 3 играчи од земјените подлоги, од кои двајца се жив просек, и два потпросечни ал раундери. Ферер, и покрај минатогодишното полуфинале на Вимблдон, не е, и никогаш нема да биде сила на трева.

Сигурен сум дека Дел Потро има освоено некој турнир со потежок ждреб од овој. Против Новак во полуфинале, шансите му се само теоретски. Новак сигурно нема да му испраќа топчиња на форхенд и да стои како мета на стрелиште.
--- надополнето: 3 јули 2013 во 18:31 ---
Абе и Ферер требаше да го совлада ДелПо:icon_lol:

Кој тоа го кажа? Од кога е Ферер таква доминација на трева, за да добие било кој 3-0? Тој успеа да изгуби сет од Алунд, кој трева има видено само на разгледница од Швајцарија.

Гледам нешто се напаливте на Дел Потро на Вимблдон. Само за потсетување, Дел Потро стигна до полуфинале победувајќи ги Рамос Вињолас, Ливајн, Земља, Сепи и Ферер. Значи, доби 3 играчи од земјените подлоги, од кои двајца се жив просек, и два потпросечни ал раундери. Ферер, и покрај минатогодишното полуфинале на Вимблдон, не е, и никогаш нема да биде сила на трева.

Сигурен сум дека Дел Потро има освоено некој турнир со потежок ждреб од овој. Против Новак во полуфинале, шансите му се само теоретски. Новак сигурно нема да му испраќа топчиња на форхенд и да стои како мета на стрелиште.

Кој тоа го кажа? Од кога е Ферер таква доминација на трева, за да добие било кој 3-0? Тој успеа да изгуби сет од Алунд, кој трева има видено само на разгледница од Швајцарија.

Па читав поназад дека Ферер ќе го добиел Дел Потро.
Никој не е толку напален на Дел Потро, барем јас не сум, ама посериозен противник е од Бердих, без разлика како стигнал до полуфинале.

Ноле као тргнал, успех за противниците ќе е сет ако му скинат.

Херој на денот испадна Делпо :cuc:. Бидејќи малце порано почна неговиот меч, од оној на Новак, свртев да го ѕирнам првиот гем и го видов моментот кога го свитка коленото. Жив се наежив, а и цела публика пребледе мислам. Ептен језива сцена и убеден бев дека ќе ја предаде. Но тоа апченцето заврши работа изгледа и го смели на Ферер во 3 сета. Ако биде се' во ред до петок и излезе фит на мегдан со Ноле, ќе гледаме меч ипол. (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom