The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само јас го изиграв и верував во победа на Делпо од сите тука?? :D

Фала богу не, не знам од каде му закачија толкава фаворитска улога на Ферер, освен ако не ги вметнале повредите што ги имаше Дел Потро.

Во вториов дел мислам дека ќе има едно изненадување у 5 сета, Мареј не, ама Јановиц ќе лета...

Каков завршен поен на Дел Потро звер. Штета што не покажаа колку удари разменија

Del Potro is asked how close he was to retiring v Ferrer after injury at start of match: "Really close," he tells BBC Sport #Wimbledon

Ja vakvo shamaranje na eden igrac ne sum videl uste od US Open 2009 koga Delpo vo 1/2 finaleto go zbrisa Nadal. E denesnava igra bas me potseti na toa 1/2 finale, nenormalno dobar Delpotro od ednata strana, a od drugata nemokjniot Ferer koj i pokraj porazot ne izigra voopsto losa partija. Nema sto, Delpo go poseduva najrazorniot forhend vo svetot, ako mu trgne togas nema zastanuvanje.
Ako se e vo red so kolenoto Novak treba da se zaprasa kako ke izleze na kraj so vakvata igra i vakvite servisi na Delpo.

само што го видов најдобриот поен последниве 5 години .

Мареј бре од Фергусон ли се уплаши :pos:
Мизерија жива е досега.

:D

Вердаско маршира кон 1/2 финалето. :D Истото важи и за Јанович, ама овој очекувано, за разлика од Фернандо. :)

Овај Вердаско се има смирено изгледа со Иванович, па вака му тргна. :D Stefan-kobe на аватарот Мареј да не е, не ми се гледа? :D

Доктор Фернандо Вердаско. Ајде уште еден сет мајсторе :vozbud:

Енди е во бесознание

1,8 е моментално у живо дека Вердаско победува. Не глеам моментално како би ја свртел Мареј. Уплашен е, притисок од публика, почетнички грешки.

Уште коа ќе видам по тоа нивните кладилници ставиле коефициенти кој прв ќе го бакнел коа ќе го освоел трофејот, мајка му, женска му или брат му или Иван Лендл :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom