Koj те брани?Јас добро соработувам со албанци и не гледам пречка и понатака тоа да го правам.
Па што се подиграваш со шота море а?Koj те брани?
мене ми смета прво почнаа војна добија војна добија на секое место албанец после добија да се збори албански во собрание па градоначаници па министри па албански во општни и населени места над 20 и нешто посто па двојазични табли па школи па пола западна Македонија па еве мобилна виртуелна компанија па ајде и Македонија така да ја дадеме како босна на федерација да функционира рани куче да те лае дади му прст оно рука бара е тоа ми сметаА што тебе ќе ти смени ако има уште еден мобилен оператор ?
Па тие нема да одбиваат да услужуваат македонци. Само се таргетирани кон албанците. Таргетирање демографија не е нелегално.Мислам дека е противзаконски да се направи ваков дискриминаторски оператор. Противуставно е.
Затоа требаше порано да си се мисли......Кога прекинаа македонците деца да прават и кога не дадоа шут карта на сите албанци доселени од Косово за време на Југославија одма по осамостојувањето.мене ми смета прво почнаа војна добија војна добија на секое место албанец после добија да се збори албански во собрание па градоначаници па министри па албански во општни и населени места над 20 и нешто посто па двојазични табли па школи па пола западна Македонија па еве мобилна виртуелна компанија па ајде и Македонија така да ја дадеме како босна на федерација да функционира рани куче да те лае дади му прст оно рука бара е тоа ми смета
Читам по интернетов и не можам да сватам што толку се вознемируваат луѓево. Ова не е проект на Владата наКонтрабандаРепублика Македонија. Ова си е приватен капитал. Што сакаат нека си прават со своите приватни пари.
--- надополнето: 1 јули 2013 во 18:29 ---
Па тие нема да одбиваат да услужуваат македонци. Само се таргетирани кон албанците. Таргетирање демографија не е нелегално.
Бетер работи се случија во државава, тебе ова толку те разочара? Терористите станаа министри, ги амнеситравме, не одговараа за ништо што го направија за време на војната, постои можност и пензии да им дадеме....Ја предлагам да си се викаме Голема Албанија, шо ќе се маткаме со Горна / Долна / Северна... Македонија... најубоо така. Голема Албанија.
Нека не спојат со нив, нека не стаат да си учеме нов јазик... ко веќе им дадовме секакви права, нека земат се.
У пи *чку матер, да ти е *бам државата!
Најдобронамерно, не глумете лудило и легализам. Иако веројатно потегот е од финансиски причини и со намера овие да се ољуштат на „патриотска база„ ваквото влегување на пазар и одобрението од АЕК се крајно идиотски. И опасни.Читам по интернетов и не можам да сватам што толку се вознемируваат луѓево. Ова не е проект на Владата наКонтрабандаРепублика Македонија. Ова си е приватен капитал. Што сакаат нека си прават со своите приватни пари.
--- надополнето: 1 јули 2013 во 18:29 ---
Па тие нема да одбиваат да услужуваат македонци. Само се таргетирани кон албанците. Таргетирање демографија не е нелегално.
Значи паралелни институции и паралелен бизнис се две многу различни работи.paralelni institucii, zapadna stopanska komora ,..... sledno 1998