Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми зимаш збор од уста, сега ке не преплават експертите како Дел Боске згрешил со тактиката и тука е крајот на Шпанија..Сега колку ќе ми бидат јаки "експертите" што ќе се појават и ќе кажат дека можеби (мора да го спомнат зборчево) ерата на Шпанија е готова, заборавајќи дека Шпанија на последниот Куп на конфедерации не ни стигна до (полу)финале
Сега колку ќе ми бидат јаки "експертите" што ќе се појават и ќе кажат дека можеби (мора да го спомнат зборчево) ерата на Шпанија е готова, заборавајќи дека Шпанија на последниот Куп на конфедерации не ни стигна до (полу)финале
А и башка живеам во Македонија, гледам фудбал на Јапаснки телевизор, јадам Амерички слаодлед и на аватар имам Португалски менаџере не , тебе ќе те прашаат пред да напишат .
За Челзи навивач кој ја симпатизира/навива за Шпанија![]()
Сега колку ќе ми бидат јаки "експертите" што ќе се појават и ќе кажат дека можеби (мора да го спомнат зборчево) ерата на Шпанија е готова, заборавајќи дека Шпанија на последниот Куп на конфедерации не ни стигна до (полу)финале
Јас уште на оваа тема ќе си кажам, Бразил не го освојува светското догодина.
Германците ќе го освојат.
Не ја чекам, ја немам ни играно утакмицава, како што ти кажа експертот погоре за шпанциве сум а и да не сум знам дека ќе се јават такви фаци низ нетов веќе од утреКажи сеа за колку ја чекаш?![]()