2013 FIFA Confederations Cup |15 - 30 June| Brasil

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион

• Бразил

Гласови: 48 18,5%
  • Шпанија

Гласови: 46 17,7%
  • Јапонија

Гласови: 8 3,1%
  • Мексико

Гласови: 10 3,8%
  • Уругвај

Гласови: 12 4,6%
  • Тахити

Гласови: 61 23,5%
  • Италија

Гласови: 69 26,5%
  • Нигерија

Гласови: 6 2,3%

• Вкупно гласачи
    260
Абе ќути шо асистенција беше Нејмар очекуваше веднаш повратна па мораше да се враќа од офсајд и да му текне на Оскар :pos:

Инаку вечерва од тоа шо го гледам Нејмар е идниот втор најдобар фудбалер. Прв се знае дека Гетце ќе е :P
А можеше и да шутне директно или да подаде на друг фудбалер. Не знам баш дали Меси сезонава ќе му врати или сам ќе дргне да дрибла играчи. Него не ми беше тоа муабетот ако си ги гледал последните 10 меча на Бразил ќе сфатиш за што зборам :)

А Нејмар ќе е четвртти најдобар играч во светот за Ливаја,Кутињо и еве вашиот Гетце :)

Нејмар е талентиште упм, штета што иде у клуб во кој ќе му биде дозволено да се фолира со глумата :свиркам: , али мудро, таму шансите за Balon D'or му се големи. :D Како и да е, играч на туриров дефинитивно. (y)

Него пак вие крстете се во Ел Шарави, најдобриот млад талент на планетава,

кој се бори за место покрај Џила.

Nemaat Spanija nekoj poasalen od Arbeloa? Covekot se sto dopre sranje pravi.

Имаат, Рамос ќе игра бек на светското ако Пујол некако успее да застане на нозе. Додуша и Рамос не го бива за курац последниве 5-6 месеци.

Чави може комотно се пензионира и да си ги чува хроничните табани никакво влијание нема врз играта.

Премногу се мотивирани Бразилциве , играат како живот да им зависи од оваа утакмица.

И цел фб одеднаш се наполни со глорихантери за Бразил кој што "цел живот" навивале за Бразил т.е. тогаш кога на чело со Роналдо и Ривалдо газеа биле за нив пошто нели беа #1 фаворити,па после кога го снема Роналдо онака тивко си навиваа за Бразил и сега пак "БРАЗИИИИИИИИЛЛЛЛЛ !!!!!!111!! "

Исто како навивачите на Чикако од времето на Џордан. Знаеја тогаш да ме дупат за Лејкерс а после одеднаш никој не навива за Чикаго. ОК, да речеме не биле за Чикаго, биле за Џордан. Зошто тогаш после не навиваа за Вашингтон ? :)

Пушти ги, багра глупи деца. Навивале за Бразил, my ass!!! Можеби татковците им навивале и тоа откако ќе испадне Југославија.

Иначе Шпанија исто беше прочитана и против Америка 2009, па после...
И цел фб одеднаш се наполни со глорихантери за Бразил кој што "цел живот" навивале за Бразил т.е. тогаш кога на чело со Роналдо и Ривалдо газеа биле за нив пошто нели беа #1 фаворити,па после кога го снема Роналдо онака тивко си навиваа за Бразил и сега пак "БРАЗИИИИИИИИЛЛЛЛЛ !!!!!!111!! "
Па Бразил има највеќе навивачи. Секогаш било така, секогаш ќе биде така.

Кој не навиваше за Бразил 2002 и не носеше фризура како Роналдо не беше кул :icon_mrgr:

После ова воопшто не се сомневам во способностите на Нејмар. (y)

Nemaat Spanija nekoj poasalen od Arbeloa? Covekot se sto dopre sranje pravi.

Не ми е јасен Дел Боске, место Бускетс според мене треба да игра Мартинез, место Педро- Навас, место Арбелоа- Азпиликуета, али очигледно дека форсира играчи од Шпанско првенство, дали иде на карта уиграност или што ти ја знам, ама овие што ти ги набројав за тие што се во прв тим се играчишта!

Него пак вие крстете се во Ел Шарави, најдобриот млад талент на планетава,

кој се бори за место покрај Џила.
Да отидеше во Реал Нејмар дали ќе го правеше муабетов... :P

Чудо и треба на Шпанија да се врати. Секоја чест за играва на бразилциве.

Да отидеше во Реал Нејмар дали ќе го правеше муабетов... :P

Да. Не сум јас вртикапа во муабетов. Сите зборуваа за талентот на Нејмар пред да дојди во Барса, а потоа стана overrated cunt.

Имаат, Рамос ќе игра бек на светското ако Пујол некако успее да застане на нозе. Додуша и Рамос не го бива за курац последниве 5-6 месеци.

Чави може комотно се пензионира и да си ги чува хроничните табани никакво влијание нема врз играта.

Не ти требаше ова.

3ца Челзијаши во игра. Е сега ќе видите чива овца црна волна преде.

Kako shto kazhav najdobriot reprezentativen tim momentalno go ima Brazil i so igrava toa go dokazhuva!

Dechkoto shto reche deka Fred e ushte eden eksperiment ko Fabiano neka se izjasni :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom