Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
На профилот на Циц пред избори ... веднаш по полуфиналеето со КозуфМоре, кој и да го изјавил ова, мора некои погрешни печурки да пушел !
На профилот на Циц пред избори ... веднаш по полуфиналеето со КозуфМоре, кој и да го изјавил ова, мора некои погрешни печурки да пушел !
znaci ne se razocarujte svi kjutiv ama ovuj godinu ke imamo pojaku ekipu od lani...svi su namavani osven mace,dimcevski i janevski, dovedeni su 5 novi igraci stranci za svi pozicie od koi sto edn ima i nas pasos i ne e registriran kako stranac nego kako domasan igrac sg se ocekue da vidimo jos koi makedonski igraci ke se dovedev plus u ekipu...
Кои су тија странци? Кам среќа да е тачно све што збориш, никој не вика дека нејќе нови играчи, него некако губи се вера у управу. Али ај да видимо па после ќе зборимо. Још увек мислу дека е грешка што не се задржуе Костоски него ќе си иде у МЗТ. Ај разбирам странство да не га главимо дечка да си успее, ама МЗТ...
Од Викеликсnikola od kude su ti ovija informacie tebe ako moze da znam ??
Znaci kostovski nema potpisano nigde poslegjna varijanta mu e Mzt prvo saka u stranstvo da vidi dali ke moze da potpise ako ne ostanue si u mak ligu ama neznae u koj klub ja pravi muabet ssnjega pred da ide u tursku, a dnska pravi muabet I sve toj sto ga pisa e tacno na 15ti avgust se pocnue ss pripreme edn e crnac dvoica srbi edn crnogorac I edn bosanac
pa kade da igra be ??? kaj vas u Kumanovo? da moze da igra za MZT ke popise odma ke ve zaboravi odma decko!Кои су тија странци? Кам среќа да е тачно све што збориш, никој не вика дека нејќе нови играчи, него некако губи се вера у управу. Али ај да видимо па после ќе зборимо. Још увек мислу дека е грешка што не се задржуе Костоски него ќе си иде у МЗТ. Ај разбирам странство да не га главимо дечка да си успее, ама МЗТ...
Prvo i osnovno Kostovski nemoze MZT da mu e rezervna varijanta... vtoro go popisaa Otasevic go imaat i Ognen taka da da sakaa da go zemat MZT ke go zemaa do sega ne e toj igrac za u MZT ne pisuvajte spekulacii Kostovski nema da igra za MZT
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 13:52 ---
pa kade da igra be ??? kaj vas u Kumanovo? da moze da igra za MZT ke popise odma ke ve zaboravi odma decko!
Еј еј, easy there fella, до завчера не знаевте кај сте, не ми врти дека отсекогаш било предизвик да се игра за МЗТ.
Од увек било предизвик да се игра за МЗТ,дали во времето коа се играше за бонови или сеа за платиште. МЗТ 2009 > Куманово 2012
До сега сите потези што ги има повлечено Конески се правилни, не знам како тоа е скаран со кошарката.Informacie su od prvi ljudi u klub znaci sg se formira jaka ekipa ke bidemo konkurentni isto kako lani, a za kostovski toj sto kaza ja tacno e pred da Iide u tursku ja I on se videsmo I pravismo muabet za upravu na Mzt potacno za gradonacalnika na opstinu aerodrom kaza deka e skaran ss kosarku I deka nema vrsku od zivot I ne potpisaja za toj sto mzt nemase trenera u tj moment
По овие муабети што ги кажуваш ми изгледа дека костовски е големо педерче,а такви како него несакам во МЗТ.Informacie su od prvi ljudi u klub znaci sg se formira jaka ekipa ke bidemo konkurentni isto kako lani, a za kostovski toj sto kaza ja tacno e pred da Iide u tursku ja I on se videsmo I pravismo muabet za upravu na Mzt potacno za gradonacalnika na opstinu aerodrom kaza deka e skaran ss kosarku I deka nema vrsku od zivot I ne potpisaja za toj sto mzt nemase trenera u tj moment