Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ехее колку копии ќе најдеш, не си свесен. :) Фивер плаќа огромни пари за маркетинг затоа и е најуспешен.

А нели името “гиг“ им беше заштитено? Интересно шо со левел 3 даваат инстант достапност на парите штом нарачката е завршена ;)

А нели името “гиг“ им беше заштитено? Интересно шо со левел 3 даваат инстант достапност на парите штом нарачката е завршена ;)
Скриптата за фивер сајтот одамна се продава за ефтини пари има многу што испотворија сајтови клонови ама немаат толку голем рејтинг колку фивер што има. Обичен смртник од Америка нема да ти нарача толку лесно од останатите клонови.

Абе се убаво околу новиов дизајн ама пак си се враќам на стариот, тоа со нотификејшните им е килаво, страв ми е кога скроз ќе го исклучат стариот, да не пропуштам некоја порака и сл. :D

Абе се убаво околу новиов дизајн ама пак си се враќам на стариот, тоа со нотификејшните им е килаво, страв ми е кога скроз ќе го исклучат стариот, да не ми пропуштам некоја порака и сл. :D
Затоа користи меил нотификација и на телефон и на компјутер. :) Стави го fiverr.com на бела листа да не случајно отиде во спам пораки па да не видиш на време.

Затоа користи меил нотификација и на телефон и на компјутер. :) Стави го fiverr.com на бела листа да не случајно отиде во спам пораки па да не видиш на време.

Па да ти кажам некои мејлови и стигнуваат во спам :tapp: не сите ама некои, како ќе им текне :P

Па да ти кажам некои мејлови и стигнуваат во спам :tapp: не сите ама некои, како ќе им текне :P
Јас на гмаил ставив филтер сите што се од фивер да не одат во спам. Отворив нов меил само за фивер за да не ме бреца телефонот за глупости.:)

Јас на гмаил ставив филтер сите што се од фивер да не одат во спам. Отворив нов меил само за фивер за да не ме бреца телефонот за глупости.:)

Мене па на yahoo ми се. Може да се смени маилот шо се користи на fiverr?

gmail нотификации на телефон ?

gmail нотификации на телефон ?
Да :) Ставив со смс да ми стигаат и е бесплатно ама кога ќе се има многу пораки одеднаш изгледа операторот ги блокира.
Сега му ставив 2гб интернет за 150 денари од оне за да ми ги проверува пораките. Сега за сега добро функционира.
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 19:52 ---
Еве нотификација бесплатна за гмаил.

http://gmail2sms.blogspot.com/2012/03/how-to-get-sms-notification-of-new-mail.html

Да :) Ставив со смс да ми стигаат и е бесплатно ама кога ќе се има многу пораки одеднаш изгледа операторот ги блокира.
Сега му ставив 2гб интернет за 150 денари од оне за да ми ги проверува пораките. Сега за сега добро функционира.

http://gmail2sms.blogspot.com/2012/03/how-to-get-sms-notification-of-new-mail.html
Имаш мерено колку точно нет троши за проверување на пораките?

Fiverr е исплатливо за кој има едеи иам заработено околу 30 $ за еден месец ми стана досадно се префрлив на PTC на The Bux засега иам сигурни 70 $ месечно иако е малце не ми се клика многу доволно ми е за некои работи да купам од Ebay.
Сакам тие пари од paypal да ги испратам кај мене дома или некако на некој да му пратам пари на paypal а тој да ми прати преку пошта само проблемот е дали може така :(

(y) не знев за ова ... а што спомна да ти поверува ?

(y) не знев за ова ... а што спомна да ти поверува ?
Нормален интернет на телефон на секои 10 минути проверува меил.
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 20:38 ---
Имаш мерено колку точно нет троши за проверување на пораките?
Само го имам подесено да ги зима насловите од пораките месечно дали 200мб троши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom