- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Ехее колку копии ќе најдеш, не си свесен.Оти странава е копијa Fiverr?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ехее колку копии ќе најдеш, не си свесен.Оти странава е копијa Fiverr?![]()
Ехее колку копии ќе најдеш, не си свесен.Фивер плаќа огромни пари за маркетинг затоа и е најуспешен.
Скриптата за фивер сајтот одамна се продава за ефтини пари има многу што испотворија сајтови клонови ама немаат толку голем рејтинг колку фивер што има. Обичен смртник од Америка нема да ти нарача толку лесно од останатите клонови.А нели името “гиг“ им беше заштитено? Интересно шо со левел 3 даваат инстант достапност на парите штом нарачката е завршена![]()
Затоа користи меил нотификација и на телефон и на компјутер.Абе се убаво околу новиов дизајн ама пак си се враќам на стариот, тоа со нотификејшните им е килаво, страв ми е кога скроз ќе го исклучат стариот, да не ми пропуштам некоја порака и сл.![]()
Затоа користи меил нотификација и на телефон и на компјутер.Стави го fiverr.com на бела листа да не случајно отиде во спам пораки па да не видиш на време.
Јас на гмаил ставив филтер сите што се од фивер да не одат во спам. Отворив нов меил само за фивер за да не ме бреца телефонот за глупости.Па да ти кажам некои мејлови и стигнуваат во спамне сите ама некои, како ќе им текне
![]()
Јас на гмаил ставив филтер сите што се од фивер да не одат во спам. Отворив нов меил само за фивер за да не ме бреца телефонот за глупости.![]()
МожеМене па на yahoo ми се. Може да се смени маилот шо се користи на fiverr?
gmail нотификации на телефон ?Затоа користи меил нотификација и на телефон и на компјутер.Стави го fiverr.com на бела листа да не случајно отиде во спам пораки па да не видиш на време.
Даgmail нотификации на телефон ?
Имаш мерено колку точно нет троши за проверување на пораките?ДаСтавив со смс да ми стигаат и е бесплатно ама кога ќе се има многу пораки одеднаш изгледа операторот ги блокира.
Сега му ставив 2гб интернет за 150 денари од оне за да ми ги проверува пораките. Сега за сега добро функционира.
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 19:52 ---
Еве нотификација бесплатна за гмаил.
http://gmail2sms.blogspot.com/2012/03/how-to-get-sms-notification-of-new-mail.html
ДаСтавив со смс да ми стигаат и е бесплатно ама кога ќе се има многу пораки одеднаш изгледа операторот ги блокира.
Сега му ставив 2гб интернет за 150 денари од оне за да ми ги проверува пораките. Сега за сега добро функционира.
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 19:52 ---
Еве нотификација бесплатна за гмаил.
http://gmail2sms.blogspot.com/2012/03/how-to-get-sms-notification-of-new-mail.html
Нормален интернет на телефон на секои 10 минути проверува меил.не знев за ова ... а што спомна да ти поверува ?
Само го имам подесено да ги зима насловите од пораките месечно дали 200мб троши.Имаш мерено колку точно нет троши за проверување на пораките?