Машко-женски односи - комплицирани или не?

• Креатор на темата Креатор на темата scary
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Е.ате ама се комплицирани ова машко-женските односи :eek:

Е.ате ама се комплицирани ова машко-женските односи :eek:
Има решение и за тоа. Најди некоја проста девојка ама доста проста. Односите ке бидат ептен едноставни ;)

Има решение и за тоа. Најди некоја проста девојка ама доста проста. Односите ке бидат ептен едноставни ;)
Why-is-everything-with-you-so-complicated.jpg

--- надополнето: 30 јуни 2013 во 13:50 ---

aj ne :гомце: da bese ti zensko bi bila idealen kandidat

Why-is-everything-with-you-so-complicated.jpg

--- надополнето: 30 јуни 2013 во 13:50 ---

aj ne :гомце: da bese ti zensko bi bila idealen kandidat
Што се лутиш одма. Само кажувам како стварите стојат. Јас сум со таква девојка и топ ми е. Неморам да се секирам за ништо во врска со неа.

Што се лутиш одма. Само кажувам како стварите стојат. Јас сум со таква девојка и топ ми е. Неморам да се секирам за ништо во врска со неа.

знае твојата девојка дека имаш вакво мислење за неа?

знае твојата девојка дека имаш вакво мислење за неа?
Знае. Сто пати и го имам кажано во лице ова. Се воздржувам да не и го кажувам тоа ама понекогаш неможам да ги истрпам нејзините глупи постапки. Ти и велиш оди купи ми нешто а таа ке ти се врати со празни раце и ке ти каже - Што требаше да купам? Ова секого би го изнервирало.

Знае. Сто пати и го имам кажано во лице ова. Се воздржувам да не и го кажувам тоа ама понекогаш неможам да ги истрпам нејзините глупи постапки. Ти и велиш оди купи ми нешто а таа ке ти се врати со празни раце и ке ти каже - Што требаше да купам? Ова секого би го изнервирало.
Затоа нареден пат ќе си го одлепиш гзот од стол и ќе отидеш сам ќе си купиш па така ќе нема зошто да се нервираш :rolleyes:.

А тебе нели ти е срам да ја олајаваш сопствената девојка на форум? Кога и да те прочитам, плачеш ккако те гњавела, па заборавна била па дрн дрн. Ако не ти чини, раскини и. АКо ти е арно, затни си ја муцката.

А што е она што мислите дека ги прави комплицирани машко-женските односи?

Кој отворил тема во мое име?!?!!

Аутмацки форумо, со префрлање на мислења како засебен топик. Не ти се смета за во историја, чунки може да се засрамиш ако види некој.

А што е она што мислите дека ги прави комплицирани машко-женските односи?
Сексот? :D

Или можеби дека женските сами по себе со комплицирани за нашо сфаќање, дека секогаш приоритет им е нивната среќа, без обзир нали?

Покажи што сакаш и бараш и ништо не може да биде поедноставно.
Грешката што ја правиме е тоа што сите слушаат, а никој не гледа.

Сексот? :D

Или можеби дека женските сами по себе со комплицирани за нашо сфаќање, дека секогаш приоритет им е нивната среќа, без обзир нали?

Па, мислам дека сексот е нешто наједноставно, бидејќи е прилично животински инстинкт.

Веројатно комплицираноста е во тоа да ѝ се *даде до знаење* на другата личност дека се сака да се дојде до секс.

не се комплицирани воопште
комплицирани се за оној кој е комплициран и неможе да ги свати комплицираните односи односно оној комплициран кој ги нарекува комплицирани.
И сега под комплицирани секој различно дефинира што е коплицирано во комплицирани односи!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom