Машко-женски односи - комплицирани или не?

• Креатор на темата Креатор на темата scary
  • Време на започнување Време на започнување
Кој отворил тема во мое име?!?!!

Тој над тебе :unsure: така и на пинки и направија , сега на ред ти е еден перманентен бан ...затоа и сакав да избришам профилот нерегуларности многу тие што треба да се казнат проаѓаат неказнети а за обичните смртници меч одма се сече .

Кој отворил тема во мое име?!?!!

Запрашај се прво како би можел некој да отвори тема во твое име. Ова не е телефон или личен контакт ( фејс ту фејс ) , па да зборува од твое име :)

Не се уопште комплицирани - супер си се разбираме. Комплицирани се само незрелите особи кои не знаат што сакат еден од друг, или пак не знаат како да го кажат/изразат тоа што искрено го чувствуваат.

Едноставни се машко-женските односи.

Секој од нас добро знае(л) за секој со кој бил(а) и точно што чувствувал(а) и точно што си биле и дали и какви планови за понатаму имале.

Кога на некој од врската не му чини веќе стварноста, а од некои причини уште се држи до истата, почнува да гледа магли, виулици, завеани патишта, се‘ нешто комплицирано, всушност симплифицирано гледа се‘ освен вистината, која не му одговара :).

не се комплицирани воопште
комплицирани се за оној кој е комплициран и неможе да ги свати комплицираните односи односно оној комплициран кој ги нарекува комплицирани.
И сега под комплицирани секој различно дефинира што е коплицирано во комплицирани односи!!

Баш си комплициран

Можеби донекаде. Ако сте во friend зоната со некого или некоја, а не сакате, осеќате нешто повеќе, секогаш кога тој или таа ќе направи нешто за кое вие ќе се чувствувате поубаво, ќе мислите дека затоа што и на него/неа му/и се допаѓате. А уствари не е така, вие си создавате филм во главата, затао што така ви одговара. И тогаш некогаш може да пукне дубанот, да ги признаете чувствата и сето да заврши. Мислам дека машко женските односи не се комплицирани само ако другата личност не е ваш тип, кога никогаш не би започнале врска, во која никогаш не би се заљубиле. Тогаш имате чиста сметка долга љубов.

Баш си комплициран

така ти се чини за некого комплицирани претставуваат доаѓањето одма до секс за друг како да ја направи среќна и задоволна за трет како тој да е само главен и по негово да биде и така натаму да не објаснувам.Секој различно го толкува терминот комплицирано бидејќи секој има различни очекувања

Кпмплицирни се до бесвест!(n)

Знае. Сто пати и го имам кажано во лице ова. Се воздржувам да не и го кажувам тоа ама понекогаш неможам да ги истрпам нејзините глупи постапки. Ти и велиш оди купи ми нешто а таа ке ти се врати со празни раце и ке ти каже - Што требаше да купам? Ова секого би го изнервирало.

Леле колку си глуп и ти и женскати.

Ајде ајде без навреди. Не се ни познаваме а ти одма со увреди.

Извини, морав по неколку прочитани мислења од тебе. Како може да бидеш со човек за кого мислиш дека е глуп? Јас да сум на местото на женскати одма би те оставил, башка знаела дека мислиш за неа дека е глупа, изгледа она е поглупата во ситуацијава.

Извини, морав по неколку прочитани мислења од тебе. Како може да бидеш со човек за кого мислиш дека е глуп? Јас да сум на местото на женскати одма би те оставил, башка знаела дека мислиш за неа дека е глупа, изгледа она е поглупата во ситуацијава.
Можеби е малце глупавичка ама затоа е најдобродушниот створ што сум го запознал. Дента кога пишав на форумов дека е глупа бев многу изнервиран за некои ствари што она ги испогреши(ненамерно). После ми помина лутината и ми беше жал што го пишав тоа тука.

Еј да бе, па и мене мајка ми вчера ме изнервира страшно, ми ставила шарена блуза со домаќинскиот веш и многу ме изнервира и ја подзаклав. Сега ми помина лутината ама тоа е.

Како може во иста реченица да ги ставиш тие два збора најдобродушен и створ? Јас да знам дека дечко ми таму некаде ме нарекува вака, остај шо ќе го оставам, има да ме запомни.
Што се нема да направат луѓето за да не се сами...

Еј да бе, па и мене мајка ми вчера ме изнервира страшно, ми ставила шарена блуза со домаќинскиот веш и многу ме изнервира и ја подзаклав. Сега ми помина лутината ама тоа е.

Како може во иста реченица да ги ставиш тие два збора најдобродушен и створ? Јас да знам дека дечко ми таму некаде ме нарекува вака, остај шо ќе го оставам, има да ме запомни.
Што се нема да направат луѓето за да не се сами...
Може да се стават тие 2 збора во иста реченица во овој мој случај. Девојчето со кого сум знам дека е добро и дека никогаш не би сторило нешто поради кое ќе ме натажи ама понекогаш, бидејки нејзиното IQ не е многу големо, знае да направи некои киксови што ме вадат од такт.

А се е само за тебе, тебе да не те натажи, тебе да ти биде погодено..? Затоа си со неа? Затоа што можеби нема некоја друга надвор да те тафри толку многу како неа и да де трпи?
Не мислиш дека е тоа малку, ако не и малку повеќе себично од твоја страна? А што со неа, што со нејзините чувства..?

Мислам дека политиката твоја не води никаде, али ти си знаеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom