Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има решение и за тоа. Најди некоја проста девојка ама доста проста. Односите ке бидат ептен едноставниЕ.ате ама се комплицирани ова машко-женските односи![]()
Има решение и за тоа. Најди некоја проста девојка ама доста проста. Односите ке бидат ептен едноставни![]()
Има решение и за тоа. Најди некоја проста девојка ама доста проста. Односите ке бидат ептен едноставни![]()
Што се лутиш одма. Само кажувам како стварите стојат. Јас сум со таква девојка и топ ми е. Неморам да се секирам за ништо во врска со неа.![]()
--- надополнето: 30 јуни 2013 во 13:50 ---
aj neda bese ti zensko bi bila idealen kandidat
Што се лутиш одма. Само кажувам како стварите стојат. Јас сум со таква девојка и топ ми е. Неморам да се секирам за ништо во врска со неа.
Знае. Сто пати и го имам кажано во лице ова. Се воздржувам да не и го кажувам тоа ама понекогаш неможам да ги истрпам нејзините глупи постапки. Ти и велиш оди купи ми нешто а таа ке ти се врати со празни раце и ке ти каже - Што требаше да купам? Ова секого би го изнервирало.знае твојата девојка дека имаш вакво мислење за неа?
Затоа нареден пат ќе си го одлепиш гзот од стол и ќе отидеш сам ќе си купиш па така ќе нема зошто да се нервирашЗнае. Сто пати и го имам кажано во лице ова. Се воздржувам да не и го кажувам тоа ама понекогаш неможам да ги истрпам нејзините глупи постапки. Ти и велиш оди купи ми нешто а таа ке ти се врати со празни раце и ке ти каже - Што требаше да купам? Ова секого би го изнервирало.
Знае. Сто пати и го имам кажано во лице ова. Се воздржувам да не и го кажувам тоа ама понекогаш неможам да ги истрпам нејзините глупи постапки. Ти и велиш оди купи ми нешто а таа ке ти се врати со празни раце и ке ти каже - Што требаше да купам? Ова секого би го изнервирало.
Кој отворил тема во мое име?!?!!
Сексот?А што е она што мислите дека ги прави комплицирани машко-женските односи?
Не ми се верува да може некој да отвори во твое име , можда е некој bug а и да ја отворил нема потреба од нервозиКој отворил тема во мое име?!?!!
Сексот?
Или можеби дека женските сами по себе со комплицирани за нашо сфаќање, дека секогаш приоритет им е нивната среќа, без обзир нали?