Постари или помлади партнери?

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Постар, но не премногу. За мој вкус доволни се 2-3 години, ај до 5 можам да толерирам, се над 5 год ми е премногу.
Помал не сакам едноставно не можам да го сватам сериозно, ќе го гледам како дете.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
72
Поени од реакции
83
Нема правила, иако сметам дека подобро е машкото да е максимум 5 години постар.

Член од
11 август 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Хмм што знам до сеа не сум бил со некоја девојка што е постара од мене, но толерирам едно 2-3 год поголеми од мене а помали 1 год заради тоа што зависи како се понашаат и колку им фаќа црпката што би рекле старите :D

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Не секогаш годините се пресудни, размислувањето е битно. Инаку се под 25 (за мене) не доаѓа предвид.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
У последно време многу ме палат теткици постари :eek: се збудалувам

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Пред две три години најверојатно ќе одговорев со: постари, али сега ми се промени мислењето. И помладите не се за фрлање.

Член од
21 мај 2012
Мислења
110
Поени од реакции
92
Постари ме привлекуваат, 5-6 години разлика максимум...

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
postari definitivno maksimum do 6 godini.Ke te podnauci za site raboti:)

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Помлади. Годините ништо не значат. И не со тие предрасуди ќе го гледам како дете, детска ли градинка ќе отварам, јас ли ќе го учам... Мене лично, а и жени околу мене, колку што имам љубов добиено од помали, толку и ме имаат заебано. Не потценувајте, никогаш. А тоа за учењето, ич не е проблем, ќе го издресирам јас..:D

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Постар, но не премногу. За мој вкус доволни се 2-3 години, ај до 5 можам да толерирам, се над 5 год ми е премногу.
Помал не сакам едноставно не можам да го сватам сериозно, ќе го гледам како дете.
Nikos ne vikaj nikogas...i decata rastat;)

F

FARANG

Гостин
Интересно се повеќе македонски cougars се појавуваат. Дали нешто се мења на балканот врел или сепак се ова е само глумење? :sneaky:

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Интересно се повеќе македонски cougars се појавуваат. Дали нешто се мења на балканот врел или сепак се ова е само глумење? :sneaky:

Хахаха, поарно ништо нека не се менува, ќе има повеќе млади пилиња за нас постарите аххахахахаха
Шала на страна, не има нас, тие шо сакаме помлади, ама ретки сме. А може па сепак нештата се менуваат...

Kajgana Shop

На врв Bottom