Постари или помлади партнери?

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Дечко ми е постар од мене неколку години, не е многу, ама јас и онака не се замарам многу за разликата во годините. Сум имала искуство и со помлади и со постари, секако разликата во годините не била нешто екстремно. И ако треба да бидам искрена, од постарите сум позадоволна. Може па мене такви ми се погодиле, ама биле изживеани, искусни...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Плодни али нефункционални :)
Убиете ме, ама то е вистина... сакале да признаете или не. Секако, во секое правило има исклучоци (функционалности, траење ово оно), ама така е. Јас не сум видел жена да роди на 70 години, ама затоа има татковци на таа возраст...
Не ти држи вода муабетов.Знаеш колку млади двојки има каде што жената не може да забремени? А замисли, не е таа виновна, туку фраерот. Толку од фамозната машка плодност.
Или ајде, да се тешиме и надеваме дека ако не му успее сега, под млади денови, има време, кога ќе биде супер дедо:LOL:
Ние кога ќе надминеме 30 години не сме чинеле, ама вие сте топ и на 80, нели? Која демагогија:facepalm:
То е веќе башка муабет...

Што се однесува до моето искуство, не би го нарекла лошо, туку напротив, просветлувачко:D
Паметните луѓе грешките ги нарекуваат искуство...

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Постар,за сериозно....... време ми е, да узреам! :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Леле, џиш ако не беше ти да ни објасниш не знам што ќе праевме.

Разликата во години нема ама баш никаква врска!
Сум била во врска со човек што бил 20 години постар од мене и се разделивме затоа што престанавме да се сакаме.
Додека има љубов, се има и ништо не е поважно од тоа.
Ако нема љубов, се да имате, ништо ќе немате.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Леле, џиш ако не беше ти да ни објасниш не знам што ќе праевме.
Ќе останевте непросветлени :) Само се зезам.

Разликата во години нема ама баш никаква врска!
Сум била во врска со човек што бил 20 години постар од мене и се разделивме затоа што престанавме да се сакаме.
Додека има љубов, се има и ништо не е поважно од тоа.
Ако нема љубов, се да имате, ништо ќе немате.
Ти го викаш љубов, ама реално (или еве да речиме по мене) е интерес. Е сега, смени го зборот љубов, со интерес во твојата реченица... и речи ми дека не сум во право.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Ќе останевте непросветлени :) Само се зезам.

Ти го викаш љубов, ама реално (или еве да речиме по мене) е интерес. Е сега, смени го зборот љубов, со интерес во твојата реченица... и речи ми дека не сум во право.
Мисалм дека што и да кажам, ќе згрешам, па не кажувам ништо.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Постари без сомнение. Сите на моја возраст, а па не дај боже помладите се разгалени детишта, воопшто не сериозни. Плус поатрактивни се постарите. :oops:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.250
Инаку, и јас имав една врска со екстремна разлика во годините, 39 со 22. Воопшто не беше лошо, ако се исклучат осудувачките у лицемерни погледи од околината...

:)
Кај ги најдвате бе:(

Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
од 25-33 и толку.инаку сум за помлад од мене барем 2 години

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Младо си е малдо, и тука алудирам на малолетнички...
Жени на 25 веќе губат лепота...освен ако не се одржавала или природната лепота и е од таков вид да издржи до кај 35-че.
Звучи педофислки со оглед на годиниве, али ретко кој не би се согласил со мене...16, 17...мх мх

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Младо си е малдо, и тука алудирам на малолетнички...
Жени на 25 веќе губат лепота...освен ако не се одржавала или природната лепота и е од таков вид да издржи до кај 35-че.
Звучи педофислки со оглед на годиниве, али ретко кој не би се согласил со мене...16, 17...мх мх

Да ти става лајк4е и кис4е на фб и срценца:love: .
Во врска со болдот- Ти како да живееш на друга планета. Па тогаш почнуваат најубавите години за една жена. До 30-тата не треба никакво одржување.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Да ти става лајк4е и кис4е на фб и срценца:love: .
Во врска со болдот- Ти како да живееш на друга планета. Па тогаш почнуваат најубавите години за една жена. До 30-тата не треба никакво одржување.
Не според тоа јас што го гледам.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Кој со дете легнува помочан станува.

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Кој со дете легнува помочан станува.
Помочан да,ама од што помочан :свиркам:

Ништо не зависи од годишната старост,ако покрај "калапот" се погодат и други работи.
Ако се погодени па нека е и помлад. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom