- Член од
- 23 март 2011
- Мислења
- 1.167
- Поени од реакции
- 1.047
da da ima, pa odi vo hotelskite plazi i nema da plakas, ke se pravis gost vo hotel )))
За кој период?Да не знае некој како се движат цените во Кавос за рент а кар ??? Со повеќе луѓе што правев муабет ми кажаа дека без кола не се иде на Крф....
па за од 15 јули во сезона значи би му дошло за кола 40 евра дневно... ок фала многуЗа кој период?
Вонсезона ти се цени за мотор 8-10 евра/ кола 20-25 евра дневно, а во сезона е поскапо за 5-10 евра
http://www.economybookings.com/па за од 15 јули во сезона значи би му дошло за кола 40 евра дневно... ок фала многу
па за од 15 јули во сезона значи би му дошло за кола 40 евра дневно... ок фала многу
Најисплатливо ќе ти биди, доколку можиш, со своја кола да појдиш.Да не знае некој како се движат цените во Кавос за рент а кар ??? Со повеќе луѓе што правев муабет ми кажаа дека без кола не се иде на Крф....
4 до 5 дена колку да имам време да го прошетам асално островот можда и помалце.Колку дена планираш да изнајмуваш ?
4 до 5 дена колку да имам време да го прошетам асално островот можда и помалце.
Јас идам на 7ми јули, а не сум бил досега, така да можам да ти кажам колку што имам читано. Најубавите плажи, а и најубавиот дел од островот е мислам западниот дел. Пелеокастрица, Глифада, плажата Миртиотис која има и нудистички дел, но е најубава плажа на островот, селцето Пелекас со Кајзеровиот трон од каде што се гледа најубавиот залез на сонцето, Аг. Гордиос. Тоа е западниот дел кој ако се има можност, би требало да се прошета. Северниот дел е исто така убав. Касиопи со плажите Канони и Баратија и Сидари со заливот на вљубените. И јужниот дел каде што ќе бидеш ти има неколку добри плажи. Плажата во Аг. Георгиос не е лоша, а и плажата Исос исто така која е во близина мислам.Ме интересира кои се најубавите плажи за да ги посетам. И дали од агиос георгиос има автобус до нив? Или пак некоја комбинација од агиос георгиос до градот со бус, па после од градот до некоја убава плажа има ли автобуси и колку пари се? Колку време се патува до нив? За рентање на кола немаме услови дека незнаеме да возиме ! Што вреди да се види, повеќе сум ориентирана за да посетам музеи, цркви и убави плажи, не толку забава.
Крстарењата дали се убави и колку пари се?
па за од 15 јули во сезона значи би му дошло за кола 40 евра дневно... ок фала многу