Gandradelic
Banderash
Kako e vo Kavos? Ima nekoj ideno da spodeli mislenje? Slusham deka mnogu otkacheno bilo tamo. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Gledav neshto, mi mirisa na ORGII. )))
Како се движат цените за скутер, 60 евра од ден, или..?Бев во Крф па да споделам и јас нешто
Значи бев сместен во местото Ипсос. Местото не е многу големо, но има доста ресторани и продавници по крајбрежјето. Плажата не е многу добра со камења е, ама убава работа е што има доста плитко кога ќе влезеш во море и е песок. Морето е топ скоро секогаш. Добра работа ќе ви е скутер да си изнајмите (60 евра ви е) за да си шеткате од место на место. Јас не изнајмив и затоа и не бев на многу други места. Од Ипсос блиску е Барбати, а после Глифа и можете пешки да си тргнете за 40 минути ќе стигнете, ако ви се пешачи. Истотака до градот карта ви е евро ипол со бус, а бус има многу често така да нема да ве фати многу. За сместувања мислам дека може да се најде 15 евра од по соба за ден, што не е скапо. Пазарете во АБ Маркет ако сте сместени во Ипсос бидејќи најдобри цени има. Леб ви е околу 1.20, вода 6 шишиња ви е 1.80, кроасан севен дејс 0.93, сок вака фанта мала ви е околу 0.73. Цигари немојте никако да купувате таму бидејќи најефтините им се 3.20 така да носете си од дома. И тоа.![]()

Па искрено не ми текнува, ама 60 евра 100% не беа. Бидејќи сите изнајмуваат скутери за да го прошетат островот, а они имаат доста скутери и голем дневен профит, 10,15 евра од ден мислам беше. На точна цена не ми текнува, бидејќи не изнајмивме ние, ама знам имаше на Македонци поскапо, а на Срби поефтино да им изнајмат, глупости...Како се движат цените за скутер, 60 евра од ден, или..?![]()

И на повраќаници,на мочка и на гомна исто мириса.HahaGledav neshto, mi mirisa na ORGII. )))

[DOUBLEPOST=1401467116][/DOUBLEPOST]
15-20 евра од ден,зависи како се ценкаш и што кубикажа е скутерот.Јас со другар рентав четирицикл за 28 евра дневно и многу јака ствар е и би ти го препорачал.Како се движат цените за скутер, 60 евра од ден, или..?![]()