Базените во Македонија - слики, услуга, цени

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Само да се бојкотираат,ама секогаш ќе се најдат такви што ќе одат,
Маме им и на нив и на газдите. Да одам минимум итиде 1000 денари.Па нормални
се тие,каде дневница има толку, а децата (внуците) обично и не работат.
Како што реков.некој во леген во двор ќе се капе(па и Кљусето тоа збореше)

Ноќно капење стаиле 150 денари :ROFLMAO:

Ноќно капење стаиле 150 денари :ROFLMAO:
Да бе така и јас чув, маме им нивно...
внуци ајде дење на спиење ноќе на капење, аман од овие арамии,сегде гледаат да те избричат.Тоа ноќе е за оние од пијанка право на базен ли.
А колку или бар еден базен ќе се направеше наместо трите грујови врби на Вардар.

Да бе така и јас чув, маме им нивно...
внуци ајде дење на спиење ноќе на капење, аман од овие арамии,сегде гледаат да те избричат.Тоа ноќе е за оние од пијанка право на базен ли.
А колку или бар еден базен ќе се направеше наместо трите грујови врби на Вардар.

Русинот сега кога ќе го направи аква -паркот ќе им ги симне цените одма.

Уште мал кога одев тука си ги стававме крпите :icon_lol: и сега исто и на тоа празно место нека стават маси и столови.

DSC_0582_resize.JPG

Сите тие што не биле во Хавана (Неготино), треба да го посетат. Базенот е одличен. Влез е околу 50 денари, зависи кога како. Прошлата година бев, одлично поминав.

ABC - ЕЈ БИ СИ, Катланово. Одлично место, али само за одмор. Просечно има околу 30 души на базенов и затоа го прави според мене најдобро место да одмориш. Али ретко кога сме иделе за одмор, увек ни викале деќа ќе не избркаат. Го држат Баба и Дедо и многу се досадни искрено, но сепак за хигиена и такви ствари чистка 10ка.
481962_413337932051887_1809365382_n.jpg

Picture-023.jpg

Кој ги ебе бе, посебно тој концесионерот што го земал воен базен под концесија нека се е*е во гз. Ќе види за помалку од 1 месец кога ќе го пуштат аква паркот( 350 ден. ) што во споредба со цените на базените кај нас не е голема разлика,а ќе биде со тобогани,вештачки бранови и многу други работи. + и чистење и менување на водата, а и самата хигиена ќе биде на доста високо ниво. Тогаш ќе го видам тоа лиглето од воен кога ќе ги изгуби луѓето што ќе прави и сакал или не сакал ќе мора да ги намали цените инаку нема да опстои долго. Па подобро ќе отидам еднаш во аква паркот и ќе си поминам одлично него на воен кај тоа лиглето што нема ништо сменето освен плочки нешто што има ставено од страна на базенот и ништо повеќе.

Кој ги ебе бе, посебно тој концесионерот што го земал воен базен под концесија нека се е*е во гз. Ќе види за помалку од 1 месец кога ќе го пуштат аква паркот( 350 ден. ) што во споредба со цените на базените кај нас не е голема разлика,а ќе биде со тобогани,вештачки бранови и многу други работи. + и чистење и менување на водата, а и самата хигиена ќе биде на доста високо ниво. Тогаш ќе го видам тоа лиглето од воен кога ќе ги изгуби луѓето што ќе прави и сакал или не сакал ќе мора да ги намали цените инаку нема да опстои долго. Па подобро ќе отидам еднаш во аква паркот и ќе си поминам одлично него на воен кај тоа лиглето што нема ништо сменето освен плочки нешто што има ставено од страна на базенот и ништо повеќе.

Латас ;)

Мислам дека си грешка,другар ми кажа дека некој од матка го земал :) иако не сум баш сигурен во тоа.

Така имам слушнато аи така се збори да ти кажам..
А и на фан страната на Воен базен на фб се спомнува Латас..
А он се спомнуваше одма одкако лани го затвроија Воен..

Така имам слушнато аи така се збори да ти кажам..
А и на фан страната на Воен базен на фб се спомнува Латас..
А он се спомнуваше одма одкако лани го затвроија Воен..
Да да, лани така се збореше за латас дека ќе го зема, али сеедно кој и да е нема теоретски шанси да им идам таму кога за помалку од 1 месец го отвараат аква паркот каде што 300 е одлична цена кога би го споредиле со воен каде што нема ништо посебно :)

Минатото лето бев а исто така и овој месец, не можев значи да му одолеам на аква паркот во хотел Изгрев во Струга.
Минатото лето цената на влезница беше 600 ден. а годинава ја покачиле за 50 де. т.с 650 ден.
images

images

Имаме ли во Скопје некој друг базен за освежување освен аква паркот, војниот базен, базенот во Карпош и олимпискиот базен?
Дали бил некој во базените на хотелот New Star??
Предлог ми треба за неделно разладување со друштво поред вода.

Минатото лето бев а исто така и овој месец, не можев значи да му одолеам на аква паркот во хотел Изгрев во Струга.
Минатото лето цената на влезница беше 600 ден. а годинава ја покачиле за 50 де. т.с 650 ден.
images

images

Зашто кур ставаш слики што не се од Струга?

Зашто кур ставаш слики што не се од Струга?[/QUOTE

Моја грешка, се извинувам:cuc:
Неможев да ставам од телефонот слики бидејќи имам луѓе на нив, како би ја задржала нивната и мојата приватност, па набрзина, по грешка сум копирала други...се извонувам упте еднаш.
Инаку овој аква парк е прекрасен и го препорачувам на секој што сака малку да се забавува во оваа наша држава, која на жалост не ни нуди некој голем избор.

akvapark4-1000x562.jpg
aqua-park-izgrev-1920x883.jpg

Сите тие што не биле во Хавана (Неготино), треба да го посетат. Базенот е одличен. Влез е околу 50 денари, зависи кога како. Прошлата година бев, одлично поминав.

ABC - ЕЈ БИ СИ, Катланово. Одлично место, али само за одмор. Просечно има околу 30 души на базенов и затоа го прави според мене најдобро место да одмориш. Али ретко кога сме иделе за одмор, увек ни викале деќа ќе не избркаат. Го држат Баба и Дедо и многу се досадни искрено, но сепак за хигиена и такви ствари чистка 10ка.
481962_413337932051887_1809365382_n.jpg

Picture-023.jpg
не работи оваа година?

Ќе работи ли годинава базенот во Велес?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom