Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ако за гигот ти се потребни некои податоци тогаш контактирај го ... ако не заврши и прати му го ... Ако не врате ништо додека истече времето имаш две опции:
1) маркирај го како деливеред и прати му порака
2) контактирај ги од фивер
Јас неколку пати го имам избрано првата опција и сум немал проблем, барем ќе се оправдам дека сум се трудел да го контактирам и дека е тој намерно не враќал ... така да парите се за тебе без работа :pos::vozbud:
Кај мене беше најболно. Нарачува, автоматски се отвара нарачката а ништо не напишал ни што сака ни како сака.
Нити можам да ја маркирам како комплетирана нити да ја откажам ко човек.

Кај мене беше најболно. Нарачува, автоматски се отвара нарачката а ништо не напишал ни што сака ни како сака.
Нити можам да ја маркирам како комплетирана нити да ја откажам ко човек.
Ти викам нареден пат кога некој ќе ти го направи истото испорачај си ако можеш, ако не маркирај го како завршено (нормално со цел да си го заштитеш рејтингот), сега ако чекаш неколку минути до крај и на крај го испорачаш ќе ти падне Responsivness :(

Ти викам нареден пат кога некој ќе ти го направи истото испорачај си ако можеш, ако не маркирај го како завршено (нормално со цел да си го заштитеш рејтингот), сега ако чекаш неколку минути до крај и на крај го испорачаш ќе ти падне Responsivness :(
Неможам да ја направам комплетирана. Копукот ја нарачал на 15 јуни а немал пари на пејпал. На 24 јуни му стигнале пари и автоматски трансакцијата му е направена. Мене на 24 јуни ми стига дека ми платил што е реално. Ама па јас сум крив што во инструкциите не ставав упатство и автоматски ми одбројува. Немам одговор од вакви купувачи а ги имам барем 10 овој месец. Морав да ги откажам за да не ми даде негативен ако дојде да ја види нарачката. Може и после година дена да лупне негативен ако сака.

Неможам да ја направам комплетирана. Копукот ја нарачал на 15 јуни а немал пари на пејпал. На 24 јуни му стигнале пари и автоматски трансакцијата му е направена. Мене на 24 јуни ми стига дека ми платил што е реално. Ама па јас сум крив што во инструкциите не ставав упатство и автоматски ми одбројува. Немам одговор од вакви купувачи а ги имам барем 10 овој месец. Морав да ги откажам за да не ми даде негативен ако дојде да ја види нарачката. Може и после година дена да лупне негативен ако сака.
Како тоа може да нарача и ако нема пари на PayPal :confused: !? Ти викам не ги откажувај веќе, а мое мислење за support е дека и да си крив ќе ти го избришат негативниот рејтинг :D Барем така ми делуваше типот кој што ми одговори ... ми пиша нешто како „Let us know if we can assist you in future“ :cuc:

Како тоа може да нарача и ако нема пари на PayPal :confused: !? Ти викам не ги откажувај веќе, а мое мислење за support е дека и да си крив ќе ти го избришат негативниот рејтинг :D Барем така ми делуваше типот кој што ми одговори ... ми пиша нешто како „Let us know if we can assist you in future“ :cuc:
Може да нарача само ќе се направи трансакцијата дури од кога ќе има пари на пејпал.

Dafuq are u selling at Fiverr?:D
4 минути.. Браво (y)
Ај тоа што е бргу, па уште имав понуда ноќеска како може да ми помогне некако за да не се мачам на фивер. :pos:

4$ кој заработува за 5 минути. :)

Да ве прашам вака како поискусни на фивер, дали после лансирањето на V2 имате пад во нарачките? Ај што не го сакам новиов дизајн едно, но некако и работава ми се намали драстично.
Пред да го лансираат имав по 3-4 нарачки дневно редовно, сега еве два дена нема жив човек.
Ваше искуство?

Да ве прашам вака како поискусни на фивер, дали после лансирањето на V2 имате пад во нарачките? Ај што не го сакам новиов дизајн едно, но некако и работава ми се намали драстично.
Пред да го лансираат имав по 3-4 нарачки дневно редовно, сега еве два дена нема жив човек.
Ваше искуство?
Пад нормално дека има што од новиов дизајн, што од тоа што почнуваат одмори.
Чаре: провери си ги таговите, убацувај се на муабет на официјалниот форум за да имаш повеќе гледаност и повеќе нарачки.
И малтретирај ја поддршката. :)

Пад нормално дека има што од новиов дизајн, што од тоа што почнуваат одмори.
Чаре: провери си ги таговите, убацувај се на муабет на официјалниот форум за да имаш повеќе гледаност и повеќе нарачки.
И малтретирај ја поддршката. :)
Се ова правам освен малтретирањето на поддршката, ќе треба и тоа да почнам;)

А да отворевте посебна тема Фивер и така е прилично популарна? Патем може да ги објавите никовите од фивер да видам кој што нуди?

Јас не го откривам мојот јузер. Ако е така ќе дадам оглас на реклама5 ама нема никој да ми се јави нешто да ми нарача. :icon_lol:

i imav isprateno naracka na edna i mi naprai cancel poso ne i se svigjalo,jas go prifativ cancelot dali so toa moze da mi stavi los rejting ili da mi padne procentot? kako i da e si lapna za gaga naracka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom