The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Vimbldon, turnir na paceri kako stahovski i darcis.Uste edna pricina zosto nikogas ne go gledam niti go pocituvam ovoj turnir.

Баксузно втор коло. Е сега ако не стигнат Мареј и Новак до финале би требало некој од квалифинактиве да играат....

И по редот на нештата кретенов ќе изгуби сега у трето 3:0 од некој душбег, ма ајде

Aу, ау чуда се дешаваат. Надал, Шарапова, Федерер. Па после тоа и овие со повредите Азаренка, Иснер, Чилич, Тсонга .. не знам што да речам.

Е ова е веќе шок.
Секоја чест на Stakhovsky, како само го изигра мечов.

Eпа пак јадете бурек за Надал вака-така. "Kралот" аут во 2ро коло. Нешто што веројатно никогаш нема да му се случи на Надал на Ролан Гарос.
middle-finger1.jpg
Со кое лице друже ... со кое. :)

За вас најпаметно е да си ќутите. Да не дојде после 2 према 1 ребрање. Ќути си дупи си ;)

Оф душиче, едвај чекаше некој фаворит после Надал да загуби па да се појавиш, мада ни тогаш немаш право некој да ребраш тука на темата.

6505_585349794838539_2032794408_n.jpg

Roger out, Rafa Out....

Easy.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Новак сега си вика: Надал во прво, Федерер во второ, ја у трето ли? :D

Мајке му, ќе го памтам овој Вимблдон, вакви шокови не се сеќавам да сум гледала. Ај да ве видам типувајте сега.

Чеј да се исцепам :icon_lol: : Ви реков дека нема да игра финале Федекс? Ама волку рано па да испадне не очекував. :eek: И дај нека оди Стаховски понатаму, не ко пацерон Дарсис да го снема. Бар кога си тепал, покажи се.

Чим нема финале што го очекував, нека го земе Вимблдон некој што никој не очекува. Иванишевиќ сценарио. Што да не.

Нејсе. Одиме понатаму. Кој маж сега ќе прогнозира што ќе се случи? :cool:

^ Финале Мареј Џокович, победува Џокович во тесна победа после катастрофален допир на Мареј со мрежата. :D

Оф душиче, едвај чекаше некој фаворит после Надал да загуби па да се појавиш, мада ни тогаш немаш право некој да ребраш тука на темата.

Јас како фан на играч кој освоил 2 титули тука и играл уште 3 финалиња имам далеку повеќе право да ребрам одколку фан на Ноле...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom