Помош! Дали сум бремена?

• Креатор на темата Креатор на темата virgо
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто нема големо искуство барам ваше мислење. Последниот пат ми дојде на 12ти. После 8 дена имав незаштитен однос т.е. на почетокот само немавме заштита после тоа зедовме кондом. Имам читано дека можно е да има предсемена течност па да се направи беља. Да земам апче ден потоа или....?

Де бре.. па купи си тест ! :)

Ако не па земај апчиња.. шо се нервираш.... :-)..

У осталом.. па аирлија нека е! :D

П.С. Пази да не те чуе Дедо Петар... нешо ептен е настрвен кон вакви ствари...

Пријатели може ли еден совет ?
Имавме однос со кондом, меѓутоа пред свршување кога го извадив видов врвот на кондомот го нема никаде дали ако останал внатре може да направи некојј проблем ?:
Нема, ќе го измоча по некое време. :)

Пошто нема големо искуство барам ваше мислење. Последниот пат ми дојде на 12ти. После 8 дена имав незаштитен однос т.е. на почетокот само немавме заштита после тоа зедовме кондом. Имам читано дека можно е да има предсемена течност па да се направи беља. Да земам апче ден потоа или....?

Немај гајле у таа течност и ако залета некој сперматозоид шансите да те оплоди се мнооогу мали е сега друга е приказната ако свршил внатре(огромен број на сперматозоиди).

Немај гајле у таа течност и ако залета некој сперматозоид шансите да те оплоди се мнооогу мали е сега друга е приказната ако свршил внатре(огромен број на сперматозоиди).

Мене баш вака ми се случи.Не свршив внатре сигурен сум,а после излезе дека е трудна.

Ќе сака некој да ми појасни какви се тие контрацепциски пилули и кога се земаат?

Здраво. Со дечко ми имавме петинг, но и двајцата имавме долна облека на нас. Тој сврши во боксерките и од неговите се навлажнија и моите. Бешиката беше малку влажна, но од страна накај бикини зоната, а и невина сум. Читав на многу сајтови за такви случаи но страв ми дали има некакви шанси за забременување :(

Здраво. Со дечко ми имавме петинг, но и двајцата имавме долна облека на нас. Тој сврши во боксерките и од неговите се навлажнија и моите. Бешиката беше малку влажна, но од страна накај бикини зоната, а и невина сум. Читав на многу сајтови за такви случаи но страв ми дали има некакви шанси за забременување :(

Не си бремена, не се плаши :)

Ај малце едукација, зошто очигледно си бегала од часовите по Биологија. Се надевам дека не си бегала од часовите по Англиски јазик.

а да купам апче за секој случај или не оти читав и на невино демек можело да се остане бремена ?

А да си купиш апче, ама прозак или евентуално некој друг персукатор пошо дефинитивно тролаш.

а да купам апче за секој случај или не оти читав и на невино демек можело да се остане бремена ?
Ако немало пенетрација, не си бремена. Нема потреба да го труеш организмот со апче. Ако се остануваше бремена од пренос на сперма преку гаќи (надворешен допир), до сега сите ќе имавме по 4 деца и бремени ќе останувавме од даските на вц школките по дома. Не се секирај, за бебе ти треба пенетрација и добро количество сперма, зошто ако го изгледа видеото ќе слушнеше како чичето вика : 99% од спермата умира или се исфрла уште на почетокот на патувањето кон јајце клетката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom