Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно на Филип, пошто други слабо ги исполнуваат условите на УЕФА..мислам друг дека е само во Куманово.
I vo onoj vo Strumica gi ispolnuva kriteriumite...Samo treba ovja 2 dena da se dogovora sto kako zosto site 3 ekipi igraat doma prvite natperavi Tetek,Metalurg i Turnovo...

Куштрим Балажи нов играч на Тетекс. Потпишал само за европските натпреварувања да игра

Го носеше тимот на Напредок на свој грб, ја сонував/ам да го видам у дресот на Шкендија. Топ 5 у нашата бедна лига:)
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 14:45 ---
:icon_lol:

Шо позиција игра? Не знам како не сум го заприметил...

ОФИЦИЈАЛНО
Тетекс - Пјуник 04.07.2013 Арена филип 2 17:45

Шо позиција игра? Не знам како не сум го заприметил...
Централен дефанзивец ако не се лажам.
Го памтетам уште од времето кога играше за Влазрими.
После тѕоа премина во Напредок.

Што ќе ни е централен дефанзивец покрај Карчев и Кралевски сварно незнам али ајде...

Карчев не го знам ама Кралевски може вода да му носи

хмм добро добро чудно како не сум го слушнал имево до сега а викаш дека е добар играч останува да го видиме

Sto vie be Kralevski e najdobar centralen defanzivec u cela liga ...Kakvi balazi,malazi ,ku* se trese...Kralevski i Karcev super se...Ne treba mnogu da se menuva ovoj tim zosto nema vreme da se voigra so povece novajlie...Ni treba samo spic ! Se pregovara so Nikola Kleckaroski poranesniot nas igrac...Ako go zememe mnogu ke dobieme i presreken bi bil iako bi bil tuka samo za LE..

Металург - Тетекс 1:1 денеска, пријателска. Стрелец за Тетекс Мики Јовановски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom