Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Слаба игра на Тетекс у првото полувреме ако сака да иде понатаму мора да игра пооштро и да се нападне со сите сили имаше шанси прво Филип Петковски шутна од далеку а имаше и играч доле можеше да пушти пас... шанса со глава на Деспотовски мислим и уште неколку обиди на Мики и на Фичо али без успех.. Генц мора да влезе и да се трггне со сите сили во напад најдобар на теренот според мене Егзон детето покажуе како се игра со срце и овој Ангелов од кј го најдоја жити све се изгуби има уште уште 45 мин НАПРЕД ТЕТЕКС

Овој Петковски, од Работнички до ден денес ми е ... :facepalm:

Немам коментар... Пјуник бедни нашиве бетер имавмо неколку шансе не успеавмо да ги искористимо страшно и на крај место да нападнемо се бранимо Кралевски па на крај им ја даде :tapp: незнам што да кажем само едно БРАВО за Манчевски и за Егзон толку од сонот европа следи 2ра лига за Тетекс е тек сега господ нека ни е на помош

Evropskiot son zavrsi...Poleka no sigurno se vracame onamu kade sto sme....
Denovive ili nedelive ce ima recisi sekakvi naslovi po novinive okolu sudbinata na Teteks,od zgasnuvanje pa do prevzemanje na seikot Al Kadumi Al Zecir...Dokolku ostanat ovie segasnive imam slusnato muabet sakale site natprevari Teteks da gi igra vo Alumina:mad:
Ako jas se prasuvam podobro neka igra 3 liga ili neka zgasne timov odkolku vo Alumina !

Тоа е тоа. Уште еднаш како и цела сезона, се потврди дека нема никаков план у играва, све се иде на сила. Буквално цела сезона истата игра.
Сигурен сум дека Петковски да добиеше една добра топка, ќе постигнеше гол. Уствари он ги упати сите удари на гол. Три со глава од лоши позиции, каде што извлече добри удари, еден од 20 метри под пречка кој голманот едвај ја спаси и една во второ полувреме кога топката ја лижна пречката, да не ја изблокираше малку играчот на Пјуник ќе му ја забиеше под пречка.
Секоја акција идеше преку него, све со глава им ги спушти, ама џабе. Со Ангелов ли ќе играш? Од кј го донесоа, дрво дрвосано! Па и Мики денеска беше катастрофа, изгледа паметот му е више у Вардар и ка да го болеше кур денеска дали ќе пројде Тетекс или не. Тоа е захвалност, нели?

Што е, туе е. Следи чистка, играчиве нормално ќе замина свите од прв до последен, се надевам и управава заедно со нив. Не ни треба титула, мислим барем мене не. Ја ќе го сакам Тетекс и последен у втора лига, само сакам чесност и со пот на терен да се добива секој бод, а не со кеш у џеб.

Многу себично играа. 2-3 пати да ја додадеа топката место да ја шутнат, ќе имаа ситуација сам на сам со голман. Али Божиновски глуми звезда таму и шутира од 30 метри, место само да ја продужи топката и ете ти 100% шанса, врв у кариера му е Судува од Литванија и мисли главен овде ќе биде. Мики изглеа се прецени у последно време, требаше оџак место него да игра и Исени место Ангелов од почеток.
Ангелов ваков таков, али тој ни даде 2 гола сеа у последно коло кога игравме против Работнички.
Суперкупот се игра на 28 а? Баш да видиме што ќе се деси со клубот до тогаш.

Што е со најавите дека клубот повеќе немало да постои? :confused:

Што е со најавите дека клубот повеќе немало да постои? :confused:

Нека не те чуди, све и свешто ќе се збори сега.
Нема да се знае до пред почетокот на сезонава, и одеднаш ќе улетаат некои “спасители“ (читај истиве од сега), за да имаат добро алиби дека они го “спасиле“ клубот, па да нема бунење зошто утакмиците ќе ги играат у Скопје.
Ова ќе биде сценариото кое све мислим дека на крај и ќе се оствари.

Па ако им дозволимо да ни го однеса клубов у Скопје, ќе треба да се скриемо свите у некоја дупка и више глас да не ни се слушне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom