Квалификации за европските натпреварувања

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Досадни сте сеа. Брзо онака.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
:eek: Да не спомнеше дека ми стиснале лајкови ќе мислев за џабе сум ги пишувал постовиве. И како што видов лајкови дека ми собрале постовите кога осеќам некое чудно чувство во гаќите. Кога гледам ми се издолжил пенисот. Со ова темпо на собирање на лајкови кај и да е стварно кур ќе ми е, двор ќе ми е.
ај ќе ти стаам лајк4е и јас за да не бидеш ептен осакатен.

C

Castiel

Гостин
баталете што јадат трици за вардар...па после сите карта ќе бараат да го гледаат на градски... ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Македонски "навивачи" Така е им пишале на Фејсбук, им покажале на заебаните Романски копилиња...

демек знаат каква била ситуацијата во клубот, па одма да им пишат, а и што му значи тоа СТЕУЕФА? Демек УЕФА им помага на Стеауа ? Па УЕФА да им помагаше на Стеауа немаше ни да ја разгледува ситуацијата. А и што сакаа? Така да го пуштат Вардар да помине ?
И после вакви навивачи ќе идат на стадион и ќе се маваат во гради дека се "хардкор" Комити и дека за Вардар живеат, а врска си немаат од фудбал.

А и не само во оваа ситуација општо и во други спортови сме докажале дека сме Фејсбук навивачи.

" Ќе им пишам "HELLAS SUCKS" тоа дефинитивно ќе им покаже"

"На анкетата на фејсбук ќе гласам дека Македонија ќе ја победи Шпанија. Тоа дефинитивно значи дека ќе победиме, пошто легитимно реално мислам дека ќе ги згазиме"

" Судијата досуди офсајд што реално беше офсајд? СУДИЈА ПЕДЕР БИТОЛА НЕМА АЕРОДРОМ ! САМО НЕ МРАЗАТ СУДИИТЕ ! УЕФА МАФИЈА ! ЕХФ МАФИЈА ! ФИНА МАФИЈА ! БУУУ "

B

Beck's

Гостин
Екипа.мк сакат да ги носат Вардар директно у финале на ЛШ без одигран натпревар, значи кои дебили да ти биле.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.877
Екипа.мк сакат да ги носат Вардар директно у финале на ЛШ без одигран натпревар, значи кои дебили да ти биле.
Што се палите, само ја имаа преведно веста од Романските медиуми.
Нигде не беше официјално, туку имаа преведено вест од Романски медиум кој наводно беше близок сдо челниоците на Стеауа.

Чудна одлука, Бешикташ и Фенербахче беа казнети за истото, Стеауа добива само условна. Во меѓувреме нивниот газда го пикнаа 3 години во затвор.
Се утепаа од местење, ама па ако гледаме така тогаш ниедна екипа од Македонија не треба никогаш да заигра :D

Со распад системот во составот, немаме теорија да поминеме.
Ни заминува единствениот креативец, еден од подобрите играчи Стјепановиќ и капитенот Мичка.
Замени нема, буџетот е намален...
Така да две петарди не ни бегаат :icon_mrgr:

B

Beck's

Гостин
Абе и да идевте 3то коло каде потоа, ајде ќе изгубевте и ќе игравте Плеј оф од ЛЕ, ама и таму ќе се паднавте со некој Тотенхем и пак ништо. Работата ја направија медиумите како да ако на пример ги казнат Стеауа, Вардар влага у фазата по групи

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.877
Абе и да идевте 3то коло каде потоа, ајде ќе изгубевте и ќе игравте Плеј оф од ЛЕ, ама и таму ќе се паднавте со некој Тотенхем и пак ништо. Работата ја направија медиумите како да ако на пример ги казнат Стеауа, Вардар влага у фазата по групи
Ако идевме во трето коло ќе го земевме коефициентот на Стеауа и ќе влезевме како фаворити во ждребката, а како фаворити можеме да се носиме со некој од тие што се во шеширот аутсајдери.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ајде не мора од сега откажување, и почудни работи се случувале од тоа Вардар да ги елиминира Стеауа.

И јас колку што знам сајтовите горе-доле солидно ги пренесоа информациите ама луѓево лошо ги сфатија (како и секогаш)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
баталете што јадат трици за вардар...па после сите карта ќе бараат да го гледаат на градски... ;)
прво треба да стане некој и нешто у европскиов фудбал за да има потреба да се бараат карти, зашто ако игра во истите лиги како до сега (домашна лига и куп), нема потреба да се бара карта, и така ги има одвишок (y)

C

Castiel

Гостин
прво треба да стане некој и нешто у европскиов фудбал за да има потреба да се бараат карти, зашто ако игра во истите лиги како до сега (домашна лига и куп), нема потреба да се бара карта, и така ги има одвишок (y)
И да ги има никој друг мак клуб нема ни приближно толку публика колку што има вардар... ;) затоа си имате комплекси вие... и ти викам ти ќе си во први редови за да ги глеаш вардар во ЛШ макар биле и само квалификации...

B

Beck's

Гостин
И да ги има никој друг мак клуб нема ни приближно толку публика колку што има вардар... ;) затоа си имате комплекси вие... и ти викам ти ќе си во први редови за да ги глеаш вардар во ЛШ макар биле и само квалификации...

Хах, кул стори бро

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Со распад системот во составот, немаме теорија да поминеме.
Ни заминува единствениот креативец, еден од подобрите играчи Стјепановиќ и капитенот Мичка.
Замени нема, буџетот е намален...
Така да две петарди не ни бегаат :icon_mrgr:
А да ви останеа играчите демек ќе поминевте? Со Јове у напад? Нда... :D

За жал премногу сме на дното, и едвај можеме да се надеваме за минување на само едно коло. Лани Вардар имаше голема прилика, имаше среќа главните играчи на Бате да бидат на Олимпијада, извади позитивен резултат на гости и дома немаше среќа. Ако памтам добро, три стопостотни шанси имаа, особено таа на крајот од Маневски.

Али со овој состав нема теорија против Стеауа. Џабе и да останаа Стјепановиќ, Пеџа и компанија... Кој кур Ацо Стојков? Или па Јове? Или па вечниот талент Георгиев? Нема сркање маштенца со нив, како што нема и со другиве играчи по другиве тимови.

Иако, според мене овие во ЛЕ имаат шанси за пласман понатаму. Реално Тетекс има јак тим за домашни услови (да играа ко што требаа (ко за купот) немаше да отпаднат, но знаеме што се дешаваше...) и би можел да направи нешто со Пјуник.. Металург се гзлари, може да се провлечат, а Турново се дебитанти па може да бидат изненадување. Типувам дека еден тим од овие три ќе помине понатаму и тоа ќе биде тоа. :)

Инаку да, само Вардар е клуб кај нас кој (на стара слава) може да наполни стадион, се виде тоа лани со Бате, кога публиката дојде заради домашниот клуб, а не заради атрактивноста на гостинот. Пред се заради убавите спомени шо ги имаат постарите и желбата на помладите да ги „видат“ тие спомени.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Немам комплекси, јас сум фан на Вардар (колку толку), муабетот ми е што ако те чита некој ќе мисли дека збориш за Баерн М., а не за Вардар....
требало некој да те моли тебе за влезница :tapp:
И да дојдам да гледам сам ќе си ја набавам, ти уживкај си (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom