Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Досадни сте сеа. Брзо онака.
ај ќе ти стаам лајк4е и јас за да не бидеш ептен осакатен.Да не спомнеше дека ми стиснале лајкови ќе мислев за џабе сум ги пишувал постовиве. И како што видов лајкови дека ми собрале постовите кога осеќам некое чудно чувство во гаќите. Кога гледам ми се издолжил пенисот. Со ова темпо на собирање на лајкови кај и да е стварно кур ќе ми е, двор ќе ми е.
Што се палите, само ја имаа преведно веста од Романските медиуми.Екипа.мк сакат да ги носат Вардар директно у финале на ЛШ без одигран натпревар, значи кои дебили да ти биле.
Ако идевме во трето коло ќе го земевме коефициентот на Стеауа и ќе влезевме како фаворити во ждребката, а како фаворити можеме да се носиме со некој од тие што се во шеширот аутсајдери.Абе и да идевте 3то коло каде потоа, ајде ќе изгубевте и ќе игравте Плеј оф од ЛЕ, ама и таму ќе се паднавте со некој Тотенхем и пак ништо. Работата ја направија медиумите како да ако на пример ги казнат Стеауа, Вардар влага у фазата по групи
прво треба да стане некој и нешто у европскиов фудбал за да има потреба да се бараат карти, зашто ако игра во истите лиги како до сега (домашна лига и куп), нема потреба да се бара карта, и така ги има одвишокбаталете што јадат трици за вардар...па после сите карта ќе бараат да го гледаат на градски...![]()
И да ги има никој друг мак клуб нема ни приближно толку публика колку што има вардар...прво треба да стане некој и нешто у европскиов фудбал за да има потреба да се бараат карти, зашто ако игра во истите лиги како до сега (домашна лига и куп), нема потреба да се бара карта, и така ги има одвишок![]()
И да ги има никој друг мак клуб нема ни приближно толку публика колку што има вардар...затоа си имате комплекси вие... и ти викам ти ќе си во први редови за да ги глеаш вардар во ЛШ макар биле и само квалификации...
А да ви останеа играчите демек ќе поминевте? Со Јове у напад? Нда...Со распад системот во составот, немаме теорија да поминеме.
Ни заминува единствениот креативец, еден од подобрите играчи Стјепановиќ и капитенот Мичка.
Замени нема, буџетот е намален...
Така да две петарди не ни бегаат![]()
Немам комплекси, јас сум фан на Вардар (колку толку), муабетот ми е што ако те чита некој ќе мисли дека збориш за Баерн М., а не за Вардар....И да ги има никој друг мак клуб нема ни приближно толку публика колку што има вардар...затоа си имате комплекси вие... и ти викам ти ќе си во први редови за да ги глеаш вардар во ЛШ макар биле и само квалификации...
извини вака кој клуб има толкава публика веќе коа се праиш паметен волку бар со факти поткрепи....Хах, кул стори бро