The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ана е лабилна, исто како и Возњаки, и до некаде Азаренка. Затоа никад нема да ги биде на долги патеки. Единствено последнава може да се среди.

Aзаренка во никој случај не смееш да ја ставиш во ист пост со Ана и Возњацки. Азаренка е многу подобра според мене и може да освои уште Гренд Слем титули, за разлика од овие 2. (Каролинчето нема ни една).:)

Нема да гледаме некој маратон помеѓу Цонга и Гулбис.Како шо тргнала работава 3-0 за Цонга.Инаку браво за Вердаско.Никогаш не сум видел волку добро да игра на Вимблдон.

Aзаренка во никој случај не смееш да ја ставиш во ист пост со Ана и Возњацки. Азаренка е многу подобра според мене и може да освои уште Гренд Слем титули, за разлика од овие 2. (Каролинчето нема ни една).:)

Азаренка е единствената тенисерка моментално, која на тврда подлога може да ја добие Серена, како што и ја доби еднаш оваа година. На УС Опен ќе биде втор кандидат за титула. Овде, на Вимблдон, нема борба со Серена...

Нема да гледаме некој маратон помеѓу Цонга и Гулбис.Како шо тргнала работава 3-0 за Цонга.Инаку браво за Вердаско.Никогаш не сум видел волку добро да игра на Вимблдон.

Oти јас го иам +, затоа прави вака. Го врати брејкот Бенето, ама еве пак направи Вердаско сега. :facepalm:

Јужни како црн Ѓаол се мачи против Посписил. Едвај 9-7 во таи брејкот од третиот сет. Плус спаси и една сет топка...

Јебига, субјективно е тоа, не ми е по ќејф Азаренка. И јас пишав дека она, за разилка од другиве две може да игра врвно и да го достигне нивото на Шарапова барем. Штета шо се повреди, но мислам дека и покрај тоа ќе играше топло-ладно.

Јужњи говедо едно, како не ти е срам бе вошкар? Еј многу глупи тенисери има по светов, не знам кој им дава тенис да играат.

Јужњи говедо едно, како не ти е срам бе вошкар? Еј многу глупи тенисери има по светов, не знам кој им дава тенис да играат.

Е чекај де, уште еден сет има :)

Јужни побара медикал тајм аут во четвртиот сет. Не е на арно работата...

Шо дека има уште еден сет, го имав да тепа со 3-0 или 3-1. Од факинг Посписил два сета губи, абе од кревет да не стане да му се плукнам во тоа. Пред недела дена Федерер ќе го тепаше за малце, сега изиграва кловн против шесторазреден тенисер. Затоа го мразам Вимблдон, може да гура далеку некој неписмен тенисер кој нема ништо друго освен сервис.

Јужни побара медикал тајм аут во четвртиот сет. Не е на арно работата...

Тој уште во прво коло бараше медикал тајм аут.
Абе 10+ тенисери и тенисерки има што се исповредија
Еве го Цонга е готов да го предаде едвај се движи, ќе оди и тој курбан.
Ебате и Вимблдон и се ебате.

Тој уште во прво коло бараше медикал тајм аут.
Абе 10+ тенисери и тенисерки има што се исповредија
Еве го Цонга е готов да го предаде едвај се движи, ќе оди и тој курбан.
Ебате и Вимблдон и се ебате.

Навистина нешто чудно се случува на турнирот. Се лизгаат и паѓаат како да се на мраз....

:confused:

Викаат дека тревата годинава лизгала многу повеќе од вообичаеното.

Реков уште вчера бе дека многу се жалат од тревата, ептен е лизгава. Во секој меч гледаме по 2-3 лизгања минимум, стварно не знам што е проблемот годинава со тревата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom